Maishakselen  september 2012. Foto is geplaatst door thunderouspower op 14-01-2013 om 21:18:56, met 11 reacties.

John Deere 920

thunderouspower
Maishakselen september 2012

Reacties

TwanB
@thunderouspower Hier in de buurt staat ook nog zo'n wagen, heeft de laatste tijd als houtsnipper wagen gediend. Weet niet of deze nu ook nog bij hun in gebruik is. (Bedrijf is een timmerbedrijf.)
JD3010
Dit lijkt me meer een 920.
JD3010
Ik, thunderouspower en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 4020 (Maïs hakselen) naar Tractoren John Deere 920 (Maïs hakselen)
thunderouspower
@JD3010 Klopt kreeg het niet verplaatst!!
JD3010
@thunderouspower Nu wel dus. 😉
thunderouspower
@JD3010 Juist!! alles goed in de polder? Zag nog beelden op you tube van boven Nederland daar was een verplegingstrekker bezig leek veel op jullie allis chalmers. (g)?
JD3010
@thunderouspower Het gaat hier prima in de polder, het is lekker koud.
Nou die van ons staat nog steeds hier hoor. 😉 Ik zal wel eens foto's ervan maken. Ik heb een CA, die G is zo'n trekker met de motor achterop als je dat bedoelt.
thunderouspower
@JD3010 Ok meende dat het zo'n werktuigendrager was die jullie hadden is ook al 22 jaar geleden dat ik de eerste keer bij jullie was.Zal is kijken of ik het filmpje kan terug vinden! Stuur je tzt wel een pb!
JD3010
@thunderouspower Deze lijkt er sterk op, alleen hebben de mijne hogere achterwielen.
thunderouspower
Bij m'n werkgever jansen heeten hadden ze vroeger ook verscheidene allis chalmers oa b en wd45.Kwamen van dijk apeldoorn zal je zeker wat zeggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!