foto uit het boek

John Deere 4240 S

marco steyr
Foto uit het boek "van tandwiel tot chip" van landbouwmechanisatie.

de komst van de duwploeg is helaas geen succes geworden vanwege het lastige sturen en omdat je een zware trekker met fronthef nodig had.

Reacties

johndeerefavo
Dit ging goed zeg, zo kan je hectares maken
thmtrader
Is een 4240S
fridzie
En toch zie je het terug komen het duw ploeg systeem, een akker bouwer hier uit de buurt heeft sinds vorig jaar een duw ploeg van lemken een 3 schaar voorop en een 4 schaar achterop met een fendt 415 in het midden, die rijd altijd als het spoor en leverd mooi werk af. ook zegt hij dat de trekker er niet veel extra werk van heeft. grondsoort:
normale klei tot zware zeeklei grond
fendt fix fan
Het probleem is dat mensen steeds groter willen, een 6 schaar ploeg moet je al een aardig dikke trekker hebben om hem alleen nog maar te kunnen tillen dus opzich maakt het niet uit dat je 3 voor en 3 achter hebt dan heb je ook 6 en het gewicht is ook mooi verdeeld
marco steyr
En de meeste frontheffen hebben geen diepte/trekkrachtregeling
JD3010
Quote @thmtrader:
Is een 4240S

Dat klopt, bij die demo ben ik zelf ook bij geweest. Als het goed is moeten er nog foto's van zijn.
JD3010
Ik, JD3010 en Deutz-5006 hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 4350 (Ploegen / Eggen) naar Tractoren John Deere 4240 S (Ploegen / Eggen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4240 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!