Foto van een Steyr 980, bezig met poseren. Nieuwe accubak gemaakt. Nog even in elkaar lassen.. Foto is geplaatst door CVT6230 op 09-02-2013 om 22:10:09, met 10 reacties.

Steyr 980

CVT6230
Foto van een Steyr 980, bezig met poseren. Nieuwe accubak gemaakt. Nog even in elkaar lassen.

Reacties

Straw
Netjes
steyr-wanroy
Ziet er goed uit frans tekening maar bewaren haha
selten
Netjes gemaakt Frans! Mooi netjes gebogen enzo. Zelf met slijptol die platen op maat gemaakt? Gelukkig heb je de bak uit 3 delen gemaakt, anders had je nog wel wat meer werk eraan gehad haha 😛
Aart
3mm ? met wat ga je het aflassen?
CVT6230
@selten Ja, is nu zelfde als origineel.
CVT6230
@Aart 2mm, zoals het origineel. Waar de plaat dubbel zit, één plaatdeel doorboren en dan vastlassen, dan krijg je een soort puntlas.
selten
@CVT6230
Netjes voor slijptolwerk. Alhoewel ik persoonlijk, liever ene lasersnijder zou gebruiken. Simpele reden, Een paar buiglijnen tekenen e.d. en je hoeft niet zoveel te lassen 😉. 4 puntlassen en het zit. Maar als je dat materiaal niet hebt is het zo ook nog heel mooi te maken!
arno herbrink
Mooi gelukt die ander is aardig verrot zo te zien 😄
CVT6230
@arno herbrink Hij is goed gelukt idd, heb hem pas ook in elkaar gelast. Nu nog kijken of alles goed past, voordat ik hem spuit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 980 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!