Foto van een Same Laser, bezig met maïs hakselen.Ik ben altijd heel blij dat ik dit nog heb mogen aanschouwen: loonwerker Vervinckt in 2007 aan het werk op een donkere dag, niet ver van Ertvelde.  Ac

Same Laser

Martin Holland
Foto van een Same Laser, bezig met maïs hakselen.
Ik ben altijd heel blij dat ik dit nog heb mogen aanschouwen: loonwerker Vervinckt in 2007 aan het werk op een donkere dag, niet ver van Ertvelde. Achter mekaar brulden die Same's over het land, wel een stuk of vier totaal. Een prachtige happening!

Zie ook: maishakselaars.nl/

Reacties

XC 70
Die is gestopt ondertussen en materiaal gedeeltelijk overgenomen door meganck
Martin Holland
Inderdaad, en hoewel ik Meganck ook een prachtige bedrijf vind, blijf ik het toch spijtig vinden dat Vervinckt niet meer hakselt.
MMaarten
@Martin Holland Eén van de Hesston's van Vervinckt kan je nog altijd bezichtigen, met een MAN truck naast 😉
Fendt 311 LSA
@MMaarten precies
MMaarten
@Fendt 311 LSA Deze ook, maar toch is het niet deze die ik bedoel. Het is niet de Hesston die ik bedoel. Twee Hesston's van Vervinckt zijn naar een landbouwer in Heverlee gegaan, één voor stukken en één voor in de mais mee te rijden. Die landbouwer rijd zelf ook met een MAN silagetruck.
tractorfan.nl/picture/717391/ deze hakselaar
Jonass
@jeroen13 Ah dan zijn da die da bij Dumortier staan. is ne goeie kameraad van ons

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Laser ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!