Foto van een John Deere 1030.. Foto is geplaatst door joozt op 17-02-2013 om 18:50:35, met 11 reacties.

John Deere 1030

joozt
Foto van een John Deere 1030.

Reacties

fendtjuh
Start hij alweer goed joost?
Deere Hunter
Mooi Joost!
joozt
@fendtjuh

Wel beter, heb de pomp iets eerder gezet en nu krijg je hem met goed gloeien wel redelijk aan de gang! Maar de compressie is (te) laag dus hij moet wel een keer los. Ben vandaag bezig geweest met de achterbrugolie. Heffen, hydrauliek en PTO werkte niet meer. Waarschijnlijk kwam dit door smerige olie en dichte filters. Vandaag alles vervangen en nu lijkt het weer te werken allemaal!
fendtjuh
Kiek mooi als dat weer werkt. Jammer dat hij zo'n slechte compressie heeft, istie motorisch toch niet zo best. Veel onderdruk ook dan?
joozt
@fendtjuh

Ja inderdaad wel jammer, maarja als ik het dan ff loshaal en vervang is ie motorisch ook weer goed! Carterdruk valt nog mee maar hij rookt wel uit de carterontluchting!
Deeretown
@joozt hebben ze daar wel "melding" van gemaakt bij de verkoop? Wel een mooi exemplaar!
joozt
@Deeretown

't was bekend dat ie slecht startte ja! 😉 Maar moet zeggen dat het me nu niet eens zo tegen valt. Zelfs met dat koude weer van de afgelopen weken krijg je hem goed aan de gang. Ik ga hem wel een keer los halen maar 't is niet zo dat je er nu niks mee kunt. Ook loopt ie verder prima, zijn geen rare tikken of geluiden te horen!
Deeretown
@joozt Okay. Misschien eerst een zwaardere accu? Een John Deere van deze type(n) moet je wel vlot kunnen starten zonder gloeien. Maar nogmaals, mooie tractor......en zolang die start en goed loopt, prima toch!
joozt
@Deeretown

Ja precies! Ik kan me er zo goed mee redden! Dankje!
Tom VB
Geinig gedaan met die Duncan cabine.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!