Foto van een Fendt 936, bezig met dumperen. Gebr. Raaijmakers uit Best.. Foto is geplaatst door DennisVanDerSteen op 20-02-2013 om 18:20:22, met 7 reacties.

Fendt 936

DennisVanDerSteen
Foto van een Fendt 936, bezig met dumperen. Gebr. Raaijmakers uit Best.

Reacties

newholland6640
Dit bevalt beter in de modder?
selten
Waarom is er een enkelas van gemaakt? Trekt toch heel zwaar?
fendt103ls
Nou blijven de banden beter rollen en dan maak geen sporen
bas930
Zo kunnen er mischien knappe wielen onder,, anders moet hij de helft kleiner zijn en dat schiet niet op mat een natte ondergrond.
Abarth
@selten juist niet.. De wielen die er nu onder zitten zijn groter, meer bodemvrijheid en meer asdruk op de trekker, zodat deze de pk's beter kwijt kan, allemaal voordelen dus 😉
selten
@Abarth
Maar zeker niet bevordelijk voor je assen, 2 flinke wielen, of 1 as verder naar voren zou ook ruimte geven voor grotere banden. Inderdaad hij kan zijn vermogen beter kwijt. Maar met 300+PK voor zn kipper moet dat sowieso niet zo moeilijk zijn!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 936 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!