Foto van een New Holland T 6.160 Auto Command. Met nieuw standaard Intellivieuw IV monitor en verbeterde commandgrip hendel. De verbeteringen in de hendel zitten met name dat er meer 'gevoel' in de kn

New Holland T 6.160

SjaakAfhaak
Foto van een New Holland T 6.160 Auto Command. Met nieuw standaard Intellivieuw IV monitor en verbeterde commandgrip hendel. De verbeteringen in de hendel zitten met name dat er meer 'gevoel' in de knoppen zit. Daarnaast zijn ze als het goed is ook verlicht in het donker.

Reacties

new holland t6020
@SjaakAfhaak
De New Holland T 6.160 is toch een 4 cilinder...
Kunnen die nu ook deze armleuning krijgen dan?
SjaakAfhaak
Ja dit is de nieuwe 4 cilinder vario trekker van NH. Hierbij kan je niet anders dan deze armleuning krijgen.
jeroen13
@SjaakAfhaak
ah ik had het gevoeld dat er meer gevoel in zat! wel mooi dat het nu ook verlicht is. en een nieuw scherm! goed zo! en de ventilatie/airco ook verplaatst zoals op de andere foto
New Holland t6080
Mooi groot scherm nu! kun je makkelijker een camera op aan sluiten waarschijnlijk.
JanDeutz
De armleuning vond ik maar een gammel zooitje, na 4 generaties geen bril meer nodig om het scherm te kunnen aflezen. De type aanduiding met 160 is bluf.
ford8630power
Inderdaad, standaard zonder boost heb je misschien 63 pk ofzo 😃
staaf
Meer gevoel in de knoppen zou wel een verbetering wezen, vooral de hydrauliekknoppen.
Siebenga
Das na 2000 uur al beter 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6.160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!