Foto van een Farmall BM, bezig met poseren.De velgen en banden zijn bij Jan de Winkel. Die haalt de oude banden eraf. Dan kan ik de velgen schilderen en daarna kunnen de nieuwe banden erop.

Farmall BM

dickt
Foto van een Farmall BM, bezig met poseren.
De velgen en banden zijn bij Jan de Winkel. Die haalt de oude banden eraf. Dan kan ik de velgen schilderen en daarna kunnen de nieuwe banden erop.

Reacties

Deere Hunter
Zo dat beloofd wat Dick! ga je hem helemaal overspuiten?
dickt
@Deere Hunter
Nee, we gaan hem niet spuiten. Hij is nog mooi op kleur. De nieuwe steun voor de verlichting en de lampen zijn ook al in de goede kleur.
De velgen waren wel in de verkeerde kleur. We laten er de banden afhalen. Daarna zorgen we dat de velgen in de goede kleur (zilvergrijs) komen en dan komen er nieuwe banden op.
Hij staat nu zo in de Loenhorst. Hopelijk is hij volgende week klaar.
Deere Hunter
@dickt oke! de banden zijn bij ons ook niet zo best meer! zit hier door draaiende aftakas op?
jordi 1455
Al onderdelen bij arno gekocht?
dickt
@Deere Hunter
Er zit geen doordraaiende aftakas op. Ik heb wat rondgebeld voor banden. Bij Jan de Winkel was het 20 euro duurder dan bij Ronden Banden. Maar in Hengelo mag ik dan wel tussentijds de velgen schilderen.
@jordi 1455
Nee, ik heb nog niets bij Arno gekocht. Zoek nog wel wat, dus maar eens contact opnemen. Tot nu toe kon ik alle onderdelen bij histoparts.com/ kopen.
Deere Hunter
@dickt oke zet je der nieuwe of gebruikte banden op?
jordi 1455
@dickt
dan heb je Chinese troep gekocht, arno heeft ook nog wat andere onderdelen voor de farmall.
dickt
@Deere Hunter
Ik laat er nieuwe banden op zetten. Het zekere voor het onzekere nemen. 😄
dickt
@jordi 1455
Ik ben nog op zoek naar een electric box, het kastje waar de lichtschakelaar en de amperemeter in zitten. En ik mis een velgklem voor het achterwiel. Zal wel eens met Arno contact opnemen.
Deere Hunter
@dickt oke! Dan weet je ook zeker dat ze goed zijn!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall BM ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!