Claas Jaguar 880 geeft gas als de New Holland TM175 met Orka-silagewagen er aan komt.Loonwerken Verhelst uit Kluisbergen (B)

Claas Jaguar 880

Mick Jaguar
Claas Jaguar 880 geeft gas als de New Holland TM175 met Orka-silagewagen er aan komt.
Loonwerken Verhelst uit Kluisbergen (B)

Reacties

JD 6430 The Best
Machtig he die rookpluim 😄
Mick Jaguar
@JD 6430 The Best Thanks man!
tractorfreek
Orka zie je ook niet vaak
simon369
Ook raar dat een loonwerker uit Kluisbergen met Orka silagewagens rijdt. Zijn er toch niet zoveel van gemaakt, ik weet enkel af van deze 2 en een waar ik soms met rij.
MMaarten
@simon369 Loonwerken Denys-Willaert uit Torhout heeft ook enkele Orka's lopen.
simon369
@MMaarten
Die had ik nog niet gezien, blijkbaar ook het type 24K net zoals deze en de silageopbouw op de camion van Snauwaert (Martens). Is dat grijs met blauw originele kleuren van Orka?
MMaarten
@simon369 Snauwaert heeft meerdere Orka's gehad dacht ik, net zoals 2 Orka mestwagens. Het blauw/grijs is de originele kleur dacht ik. Hier zijn enkele foto's te zien van de Orka's van Denys: landbouwenmachines2.multiply.com/photos/album/… . Naast die van Van Leeuwe weet ik er ook haast geen rijden, maar het zijn mooie wagens vind ik.
tractorfreek
Lijkt mij een oost-europees merk te zijn, maar wel met tractie. Maar kvind nergens een officiële website van het merk.
MMaarten
@tractorfreek Toch niet, totaal mis. Orka is een locale constructeur geweest uit Maldegem (Oost-Vlaanderen). Heeft enkele silagewagens gebouwd maar is niet echt doorgebroken. Bouwde ook mestwagens.
tractorfreek
@MMaarten

Ow als het zo zit. Beetje gelijk OVA, is der ook mee gedaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!