Foto van een Zelfbouw fronthef, bezig met poseren. de fronthef is in de aanbouw fase, hij is helemaal gemaakt van spullen die we hebben liggen, niets gekocht, de fronthef is dubbelwerkend en is stevig

Zelfbouw fronthef

NHtvt135
Foto van een Zelfbouw fronthef, bezig met poseren. de fronthef is in de aanbouw fase, hij is helemaal gemaakt van spullen die we hebben liggen, niets gekocht, de fronthef is dubbelwerkend en is stevig zat, wij vinden dat het er al best goed uitziet.

Reacties

De volvo bm man
Dat is nog verdomd mooi gemaakt, ziet er mooi stevig uit!!
steyr robin
Let er wel op dat de platen waar de hefarmen tussen zitten uit elkaar willen omdat het daar gaat wringen.
verder erg netjes gemaakt.
JD 6430 The Best
Ziet er goed uit! hoe heb je die hydrouliek op de trekker gemaakt? wat ga je ervoor hangen? Frontgewicht? Wij maken voor onze Iseki een wagen, ook van allemaal zooi die we hebebn liggen 😉
NHtvt135
@steyr robin bedankt, ja idd maar we hebben er een al een koker tussen gelast, is op de foto slecht zichtbaar.
NHtvt135
@JD 6430 The Best bedankt, we hebben een aftakking gemaakt van de leiding naar de achterhef, een kraantje ertussen en dan naar het blokje vorr het enkelwerkend ventiel voor de kipwagen, dan doorverbonden naar de dubbelwerkende blok en dan leidingen(nu nog slangen) naar de fronthef, dan ook weer retour terug in het reservoir, deze TU heeft olie genoeg, weet niet of dat bij de jouwe ook zo is.
JD 6430 The Best
Aha, ik wil ook nog eens een keer hydroliek op mijn iseki maekn, gewoon voor een kippertje ofso een keer. ik weet ook niet hoeveel olie die van mij geeft. en anders een handpompje erop, maar dat is natuurlijk minder leuk als dan je het vanaf de trekker kan bedienen! wat ga je in de fronthef hangen?
NHtvt135
@JD 6430 The Best een schuifbord en frontgewicht, en mss een frontcultivator en dan vanachter de frees.
NHtvt135
@isekitx @caseih1056xl heeft een van jullie mss ervaring met een fronthef op zon compact tractor?? en weten/denken jullie dat dit een beetje zou wille?
caseih1056xl
Heb hier wel enige ervaring mee. Wat wil je precies weten?
NHtvt135
@caseih1056xl wat heb jij al in de fronthef gehad? En ziet dit er goed uit volgens jou?
isekitx
@NHtvt135 uhm jazeker ik maai wel eens bij mensen die hebben een Shibaura sp 1840 met fronthef en cirkelmaaier. werk goed, is geen zelfbouw... alleen word de trekker wel wat licht van achteren dus je moet waarscheinlijk nog een gewichtje maken voor achter in de hef. en hij zal wat zwaarder sturen.
NHtvt135
@isekitx oke jaa bedankt voor de info, blijf mn profiel volgen voor het eindresultaat 😉 !
johndeere6230
@NHtvt135

ziet er strak uit zeg! 😉
caseih1056xl
Ik heb een klant die doet er mee sneeuwschuiven. en straks een 180cm Del Morino maaier in de fronthef. Deze moet nog geleverd worden.
NHtvt135
@caseih1056xl ooh oke, bedankt voor de info het werkt al aardig, de cilinder lekt gelukkig niet en alles werkt al naar behoren nu het derdde punt er eens aanmk en dan de schuif es proberen er in te hangen.
NHtvt135
@johndeere6230 hah oke bedankt he 😄
JD 6430 The Best
Aha! Je kan als je heel technisch bent ooknnog wel een fronttank maken, kan je met je frees mooi zaaien 😉
NHtvt135
@JD 6430 The Best is mogelijk maar dat zit er voorlopig nog niet in... 😃
JD 6430 The Best
@NHtvt135 haha 😛 je hebt me wel op plannen gebracht met deze foto 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw fronthef ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!