Foto van een John Deere 8200, 8100 en Krone Big X V12 van loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek, bezig met gras inkuilen onder de felle avondzon van 13 mei 2012.

John Deere Meerdere

JD6930
Foto van een John Deere 8200, 8100 en Krone Big X V12 van loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek, bezig met gras inkuilen onder de felle avondzon van 13 mei 2012.

Reacties

Henk H
Mooie foto!
deerefan
Ik kom toch echt een keer jou kant op hansie 😃
JD6930
Quote @deerefan:
ik kom toch echt een keer jou kant op hansie

Das goed! Dan kan je het grote geweld van het brabantse Land van de Hilver ook eens aanschouwen! 😛 😃

De Kroon Berkel-Enschot/Reyrink Diessen/V/d Hout zijn dan naast Bosmans ook echt een aanrader om eens op te zoeken als ze ergens aant werk zijn! 😉 Als je van grote graafmachines, bulldozers en andere grote grondverzetmachines van mekren als CAT houdt is Becx Verhuur(/Trading) in Esbeek ook zeker een aanrader, erg veel hebben ze niet meer staan van grondverzet materieel vergeleken 2010/2011 bijvoorbeeld, maar wat er staat is veelal gigantisch! Zo staat er ook een machine dat zich de grootste ter wereld in zijn soort mag noemen als ik het goed heb, en ook een van de weinige ter wereld is in zijn soort.

Ook buurman Reyrink Diessen heeft een aardig groot Volvo'tje op zen Esbeekse terrein rijden.

Als je compacter grondverzet en grote (JD) trekkers etc. leuker vindt, dan moet je een klein stukje verder rijden en een kijkje nemen bij de welbekende JD dealer/van een aardig lijstje compact grondverzetmerken importeur zijn. 😛

Dus je vermaakt je hier in het Land van de Hilver wel. 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!