mais 2007. Foto is geplaatst door dnrooie op 22-09-2007 om 07:45:08, met 19 reacties.

Case International 844 XL

dnrooie
Mais 2007

Reacties

tommie
Mooi span onder oe kont gehad 😛
dnrooie
Degelijk gerei jonge zit in de familie
dnrooie
En sgoonste is nog dat er over 2 weken nog 9 hectare mee afgedaan moet worden!
tommie
Haha sgoon da komt goed mee jou
956xlpower
En welke straat is dit in Hilvarenbeek?
tommie
Volgens men is dees nie in beek
dnrooie
Die foto is wel in de kleinwesterwijksestraat gemaakt.. in beek.. daar kwam jij laatst mee die 8630 langs.. of waarde gij da nie? mais rije gebeurd in goirle tegen beek aan.. achter verhoeven kende misschien wel.. had hem maar ff mee naar huis genomen hoefde ik nie te fietsen 😃 😉
956xlpower
Ohw dan zou dat ongeveer 10 dagen geleden moeten geweest zijn, ging toen kar kippenmest halen op andere bedrijf in Riel. De goirlesedijk is nog niet open dacht ik.
956xlpower
Is dit bij Benny pijnenburg voor zijn huis die grote koeienboer op de westrik?
dnrooie
Das toevallig 😃 daar woon ik precies naast.. wij hebben thuis een las en montage bedrijf.. die foto is op dat grasveldje net voor het viaduct gemaakt.. was het nog een beetje donker dus vage foto. was ongeveer zolang geleden ja.
dnrooie
Goolse dijk is nou wel ope, allemaal van die springschanzen gelegt.. niet fijn om hard over te knallen.. en je kon er eerst zo door crossen 😞
dnrooie
Ik heb trouwens nog een eind staan buurten met jou op trekkertrek.. weet al niet meer waar.. berkel of hoogeloon ofzo
956xlpower
Ja, hmm kan het nie herineren. Boerdonk trekkertrek doe ik ook aan mee, dan oprijwagen en steyer 760 mee als het goed is. Maar dan komen we over 2 weken veel langs jouw gereden met die blauwe bocht van de Rooy haha.
Zal mee 8340 is over goirlsedijk knallen met de spuit en kijken wat ze er van gemaakt hebben als het nix is, komt heel de blauwe troep neffe jullie gereden haha.
956xlpower
2 mooie bochtjes net waar deze trekker staat he, binne bocht werk.
dnrooie
Haha ja.. daaar kun je mooi over knallen..over die weg bij ons.
de goolse dijk vink tegen vallen.. heel tijd op de rem voor die schanzen..
moet je loof spuiten?? ofniet?
dnrooie
Tot over 2 weken dan 😛
956xlpower
Ja, ben vandaag bij loonbedrijf van den Hout het onderwatergewicht wezen meten van de aardappels van alle percelen. En dan kijken welke het verste zijn en doodspuiten. Nu 25 ha dood, 15 ha gerooid, en 10 ha groen rooien, en dan nog 60 ha doodspuiten ongeveer.
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Case International 844 naar Tractoren Case International 844 XL (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 844 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!