Michelin banden 480/65R38. Foto is geplaatst door DaanHaar op 10-03-2013 om 13:55:16, met 9 reacties.

Onderdelen Wielen en banden

DaanHaar
Michelin banden 480/65R38

Reacties

inter844-s
@DaanHaar kep hem vanmiddag zien staan die trekker ! ziet er nog wel gaaf uit van afstand, hoeveel uur heeft die gelopen? en waarom wil je smallere banden?
DaanHaar
Net geen 10.000 uur. Waarom smallere banden, omdat de voorbanden ten opzichte van de achterbanden één maat te groot zijn. Als ik 440/65r28 kan ruilen is dat technisch beter, achter zit 18.4R38 op, het ding loopt dus als de brandweer. De boer waar ik deze trekker gekocht heb krijgt a.s. week een Mc Cormick MTX 150 geleverd van mij met een paar duizend uur op de klok.
inter844-s
@DaanHaar oke op die manier! hoe hard loopt die nu dan ongeveer? 47 ofzo?
DaanHaar
Goed 45 km/h.
inter844-s
@DaanHaar mooi tempo , wordt deze ook opgeknapt net als je 956 ?
DaanHaar
Nee, ik heb geen tijd daarvoor. Overigens hij is best redelijk in orde, de bekende xl plekken zijn allemaal nog goed. Deze week krijgt hij een grote beurt in de werkplaats en wordt hij netjes gepoetst.
DaanHaar
De fronthef en aftakas zijn er al af, die heeft een boer in de beurt gekocht.
inter844-s
@DaanHaar okee mooiman! was me niet opgevallen dat die ervoor zat die frondhef , ik reed erlangs en toen zag ik hem staan naast je 956 vandaar 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Wielen en banden ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!