Nieuwe combi op t werk  :-) Stv 32 met Schouten veegbak.. Foto is geplaatst door Mdb188 op 11-03-2013 om 19:30:00, met 12 reacties.

Kubota STV 32

Mdb188
Nieuwe combi op t werk 😄 Stv 32 met Schouten veegbak.

Reacties

NHtvt135
Mooi, dat zal wel mooi werke, mooi span!
gertdl
@Mdb188 kan hier ook een verticuteermachiene voor? of enkel veegwagen
Haye
Zo dat is nog eens wat anders dan zo´n borsteltje aan een stokje 😛

Mooi spul zo
kokkiekubotaman
Mooie combi!
Mdb188
@gertdl Dit is enkel een veegbak.
Mdb188
@ iedereen dank voor de leuke reacties
gertdl
@Mdb188 opt werk hebben we dezelfde kar staan, maar van imants, daar is ook een verticuteerder bij die vooraan op de borstelkar kan om te verticuteren en op te borstelen tegelijk. alleen ziet de borstelkar er niet meer zo keurig uit als deze, 😄
Mdb188
@gertdl Er kan wel een verticuteerunit voor trouwens maar die hebben we niet genomen. Misschien ooit een losse unit in de hef die hebben we als demo gezien.Deze glimt nu nog maar is wel de bedoeling dat ie vies wordt hoor 😄
radium45
Ik, radium45 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Kubota Onbekend (Poseren) naar Tractoren Kubota STV 32 (Poseren)
Mdb188
Dank je zag m dr niet bijstaan dus ik had m in onbekend gezet !
radium45
@Mdb188 Ik had het type nieuw aangemaakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota STV 32 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!