Foto van een Renault Ares 540 RX, bezig met bemesten. Gister morgen toen er nog sneeuw lag en de grond bevroren was. Ging mooi ook door de natte plekken met dubbellucht eraan! ;-)

Renault Ares 540 RX

Mielmonteur
Foto van een Renault Ares 540 RX, bezig met bemesten. Gister morgen toen er nog sneeuw lag en de grond bevroren was. Ging mooi ook door de natte plekken met dubbellucht eraan! 😉

Reacties

boegie
Mooi span!
eddyscania
@Mielmonteur

Uitrijdverbod voor besneeuwde, bevroren en waterverzadigde grond

Het is verboden om dierlijke mest uit te rijden op (gedeeltelijk) besneeuwde of bevroren grond of als de bovenste bodemlaag verzadigd is met water.




dus................
Teus2
@Mielmonteur is die tank van jullie?
rick-mf
@eddyscania wat dus niet zeuren gas op de krukas
ljdekker
Dat het verboden is is 1, maar als je het dan doet moet je het ook niet op het wereldwijde web drukken.
Mielmonteur
Sjonge jonge gister op tijd begonnen die andere foto is een uur later toen was het al dooi alle sneeuw was weg... Nederland is wat dat betreft gwoon een zeikland als je overal wat op uit wilt doen kun je beter op je gat blijven zetten want dan blijft er weinig over
ljdekker
Dat je gefrustreerd raakt van de regels en gang van zaken hier kan ik me voorstellen. Iedereen weet dat mest rijden ook wel is over de vorst/natte sneeuw gebeurd. Als je dit nou niet op internet zet, is het er ook niet. punt.
Mielmonteur
Ik geef wel toe dat je gelijk hebt misschien kan ik hem maar beter verwijderen
1056xlacase
Mooi wark zo schijjt an die regering

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Ares 540 RX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!