In totaal een stuk of 26 John Deere traktoren jong en oud stonden afgelopen zaterdag 23 maart opgesteld op het terrein van de Esbeekse John Deere dealer tijdens de MTB lichtjestocht Esbeek 2013, aan d

John Deere Meerdere

JD6930
In totaal een stuk of 26 John Deere traktoren jong en oud stonden afgelopen zaterdag 23 maart opgesteld op het terrein van de Esbeekse John Deere dealer tijdens de MTB lichtjestocht Esbeek 2013, aan de andere kant van de linkse rij trekkers kwam men het terrein opgefietst waarna ze achter een een bocht maakte om de linkse rij trekkers en weer naar voren fieste om vervolgens weer een bocht om de rechtse rij trekkers te maken en uiteindelijk bij de start achter bij de loods aan te komen.

Reacties

Koentjuh
Kun je wat van deze foto's verwijderen want ze lijken veel op elkaar en erg duidelijk zijn ze ook niet 😉 ik denk dat 1 of 2 foto's volstaaan.
JD6930
Quote @Koentjuh:
Kun je wat van deze foto's verwijderen want ze lijken veel op elkaar en erg duidelijk zijn ze ook niet ik denk dat 1 of 2 foto's volstaaan

Heb er 2 die op deze lijken verwijderd. 😉 Nu staan er inclusief deze foto zelf nog 3 op die op deze lijken, die andere 2? lijken er op zich niet zo veel op vindt ik.

Ze zijn inderdaad wat donker, ik heb de nacht functie gebruikt, maar blijkbaar werkt dat ook niet heel super en worden de foto's daardoor ook juist minder duidelijk, ook al is er wel iets meer op te zien als met de gewone flitsfunctie. Heb nog wel een aantal mooie toch best duidelijke van 2 trekkers samen of 1 apart. Bij enkele van die foto's wacht ik enkel nog op toestemming om die te plaatsen vanwege de trekkers die op die foto's staan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!