Claas Axion 950 met Lemken cultivator in Nieuw Zeeland, de trekker werd bij de akkerbouwer getest door een testchauffeur.

Claas Axion 950

larss
Claas Axion 950 met Lemken cultivator in Nieuw Zeeland, de trekker werd bij de akkerbouwer getest door een testchauffeur.

Reacties

Marco3095
@larss Is dit een nederlandse boer in NZ? Gezien de Beco kipper op de achtergrond.
ValtraT202
@larss wist al dat die van jouw was hahaha
larss
@Marco3095
ja klopt is een nederlander, rijdt veel nederlands spul. ernaast staat bijv. een agrifac spuit
Marco3095
@larss Dat meende ik al wel te zien ja, kon ook bijna niet anders want Beco zie je alleen bij nederlandse boeren 😃

Werk jij hier? Gezien je wel meer foto's hebt uit NZ?
larss
@Marco3095
ik heb voor 2,5 maand stage gewerkt in NZ, bij een andere teler. hier zat een klasgenoot. kwam dus regelmatig bij dit bedrijf.
Marco3095
@larss Op die manier, zo'n stage laat je nog wel wat van de wereld zien. Zo ben ik vorig zomer voor 6 weken in Denemarken geweest. Afgelopen herfst een weekje terug geweest en de plannen zijn om komend zomer hier weer heen te gaan voor enkele weken. Toch wel erg goed bevallen daar! 😃
larss
@Marco3095
oke! mij is het zeker ook goed bevallen! alleen naar nz ga je jammer genoeg niet zomaar voor een weekje ff terug bijvoorbeeld. maar ik wil er zeker weer naar toe!
Marco3095
@larss Nee, NZ is net even wat ver weg om zo iets te doen. Voor mij is het 620km rijden met de auto en dan ben ik er dus dat is net ruim een half dagje rijden. Goed te doen 😄
larss
@Marco3095
ja dat is net mooi! ben deze zomer een weekje op vakantie geweest in Denemarken, enorm mooi land!
Marco3095
@larss Idd, schitterend werken daar! Heel wat anders als met de trekker door de vlakke, strakke polders hier in Flevoland!
larss
@Marco3095
dat heeft ook wel weer wat! een deen zal zich weer ontzettend vermaken in de flevopolder 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!