Foto van een John Deere 6170R, bezig met ploegen / eggen. woeste combi.. Foto is geplaatst door deerecase op 15-04-2013 om 20:03:14, met 7 reacties.

John Deere 6170R

deerecase
Foto van een John Deere 6170R, bezig met ploegen / eggen. woeste combi.

Reacties

Heel ceker mooi man
deerecase
Dat dacht ik ook.
JD6930
Zeker pracht spul! Zijn grote stukken grond daar zie ik wel!
deerecase
@JD6930 ja, zijn geen kleine stukken hier.
SJB533
@JD6930
Noemen ze de veenkolonien. 😉
JD6930
Quote @SJB533:
@JD6930
Noemen ze de veenkolonien.

Ah oke, ja ik ben hier niet heel erg grote stukken gewend he, in Brabant, 10 hectare is al groot hier, soms net iets groter, maar vaak is 10 hectare het grootst volgensmij.

Valt ook wel op, als je Brabant uit rijd is alles in een keer groot, vooral in Zuid en Noord-Holland en in Flevoland. Das ook wel mooi aan Walibi evenemententerrein Biddinghuizen en de omgeving daar vindt ik, tis daar ook zo groot, groter, grootst zover ik het heb gezien.

In september is er weer een nieuwe beurs(GroenTechniek Holland, van de organisatie van ATH) bij Walibi, waar o.a. John Deere Nederland met de merken John Deere en Sabo staat en de Kok met Mustang, Bema , Mac en Yanmar, dus hoop weer mee naar de opbouw en de beurs te kunnen. Is 2 3e van de grote van ATH als ik het zo zag op de site(staat een stukje van de luchtfoto van ATH op).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6170R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!