Foto van een Fendt 714, bezig met poseren.anaf begin 2014 zal Hoofddorp Pioniers beschikken over een heel nieuw honkbalcomplex met in basis o.a. 5 honkbal- en softbalvelden, een beeballveld en een aan

Fendt 714

NHSanderJD
Foto van een Fendt 714, bezig met poseren.
anaf begin 2014 zal Hoofddorp Pioniers beschikken over een heel nieuw honkbalcomplex met in basis o.a. 5 honkbal- en softbalvelden, een beeballveld en een aansprekende clubaccommodatie met een vaste tribune met 600 zitplaatsen, geschikt voor het spelen van o.a. Europese wedstrijden (IBAF).

HKA-Nieuwkoop[/b]
hka-nieuwkoop.nl/home/

Reacties

korteraar
Leuk voor ze...... 😃
New Holland t6080
Mooi verhaal maar volgens mij kwam jij hier niet meer vooruit? 😃
NHSanderJD
@New Holland t6080 Ik stond vast waar ik moest staan 😃 ik kom inderdaad niet meer voor of achteruit, een mobiele kraan moest me toch leeg scheppen.
New Holland t6080
@NHSanderJD haha dat scheelt weer maar wel weer zo jammer dat je zonder hulp niet weg kwam haha
NHSanderJD
@New Holland t6080 Ik had er wel uitgekomen hoor, maar daar mag je gewoon niet wielspin hebben omdat anders de bodem afgekeurd word.
New Holland t6080
@NHSanderJD ooh okee. heb ik nog niet eerder gehoord.
NHSanderJD
@New Holland t6080 De velden zelf worden gekeurd op dichtheid en dikte van de lagen grondsoorten, dit was tussen de banen maar het is lullig als je de onder zandbaan naar boven haalt.
korteraar
Als dit op het veld is vindt ik het wel erg zwaar matriaal. Of is de dichtheid van een homkbalveld zoveel anders dan een tennis, hocky of voetbal veld?

En een nieuw setje banden zal de trekker ook niet misstaan.....
New Holland t6080
@NHSanderJD aah okee dan moet je maar oppassen ja.

nieuwe banden kunnen helpen maar kan ook nadelig zijn je gaat er eerder mee graven ( je moet het ook over kunnen brengen)
NHSanderJD
@New Holland t6080 Inderdaad, deze banden schijnen beter te zijn in het zand dan trekker met veel profiel.
NHSanderJD
@korteraar Tis nog de onderste laag en word nog aantal keer omg gegooit.
New Holland t6080
@NHSanderJD klopt ene keer kan het helpen maar soms kan het ook hard tegen je werken als je veel profiel hebt.
NHSanderJD
@New Holland t6080 Inderdaad, gister reed ik met deze trekker en iemand anders met een JD 6170R+veel profiel, die chauffeur had ook liever mijn banden, die grave niet zo snel maar ze moeten wel zacht genoeg staan anders sta je ook te slippen als je achteruit bult omhoog moet met volle kipper.
New Holland t6080
@NHSanderJD jaa beetje lucht er uit op de zandbaan scheelt echt heel veel. vorig jaar ook een keer goed gemerkt en het scheelt ook nog is brandstof.
NHSanderJD
@New Holland t6080 Inderdaad, klopt ja.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!