Foto van een Massey Ferguson 630S Combine, bezig met poseren.Foto gemaakt tijdens de AVH in Doesburg. Oldtimer show met tractoren, trucks, auto's en stationaire motoren. Ook een trekkertrek. Meer foto

Massey Ferguson Combine

dickt
Foto van een Massey Ferguson 630S Combine, bezig met poseren.
Foto gemaakt tijdens de AVH in Doesburg. Oldtimer show met tractoren, trucks, auto's en stationaire motoren. Ook een trekkertrek.
Meer foto's, ook van de trucks en auto's, op
plus.google.com/u/0/…

Reacties

Mengeledriver
Is dat geen Massey Harris?
dickt
@Mengeledriver
Volgens mij niet. Ik zal vanaond de originele foto nog even bekijken. Maar hierbij een linkje naar eenzelfde soort combine en daar staat ook massey Ferguson op.
Mengeledriver
Ja idd. Zal wel met bouwjaar te maken hebben. Wij hebben een Massey Harris uit '57:
dickt
@Mengeledriver
Ik heb ook nog even in het programmaboekje gekeken. Daar staat MF Combine 630 uit 1956. Als ik dan naar jouw bouwjaar kijk, weet ik niet of dat klopt.
Mengeledriver
Huh, ja idd, dan snap ik het ook niet meer..... '57 is iig Massey Harris. Dacht dat MF pas later kwam? Misschien een MF kenner hierzo die het weet?
MaartenMandemaker
Massey Harris en Ferguson zijn in 1956 samen gegaan. Bij de trekkers is vanaf 1958/59 de naam veranderd in Massey Ferguson. Bij de combines durf ik het niet precies te zeggen. De gele Massey Harris kleur van de wielen is nog wel tot in de jaren 70 gebruikt bij de combines.
dickt
@MaartenMandemaker @Mengeledriver
Ik kan op de originele foto's nergens een merk vinden. Dus ik ben maar op het programmaboekje afgegaan. Als deelnemer moest je het merk opgeven bij de inschrijving. Dus daarom ben ik er van uitgegaan dat dat klopt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!