Foto van een New Holland M 100, bezig met poseren tijdens het ploegen.. Foto is geplaatst door danny_ford op 25-04-2013 om 22:03:47, met 9 reacties.

New Holland M 100

danny_ford
Foto van een New Holland M 100, bezig met poseren tijdens het ploegen.

Reacties

ramrod
Als je de voorbanden goed zet, kunnen de frontgewichten er af qua grip, en bespaar je veel brandstof 😄
danny_ford
De voorbanden hebben we er zo opzitten, omdat e dan minder grasland beschadigen, deze banden zijn er 4 jaar terug nieuw op gekomen bij de aankoop van de trekker, maar hebben eigenlijk te grote nokken. Misschien dat het zonder frontgewichten ook nog wel haast lukt, maar ik zal het morgen wel even overleggen.
joostmc-cormick
@danny_ford dikke combi!
New Holland t6080
Banden omdraaien en gewicht gewoon laten zitten! als je het gewicht er afhaalt is het nut van de voorbanden compleet weg.
danny_ford
Heb het nog even nagevraagd, maar volgens mijn vader geeft het op deze manier voldoende grip en daardoor ook weinig brandstof verbruik.
JD7530-Ford
Als je de voorbanden er zo op hebt zitten dan slijten ze ook minder snel.
rickjd
@JD7530-Ford
Ja maar op het land slijten je banden niet en je rijdt 90% van de tijd op het land met ploegen
JD7530-Ford
@rickjd ja ligt er aan wat voor werk je er mee doet, op de 7530 en 7920 hebben wij de banden gewoon normaal zitten, en daarmee rij je 90% over de weg en 10% over het land haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland M 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!