Foto van een BLOOPERS Op de kant, bezig met poseren.Foto's zijn niet van mij. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 27-04-2013 om 14:24:52, met 8 reacties.

BLOOPERS Op de kant

Foto van een BLOOPERS Op de kant, bezig met poseren.
Foto's zijn niet van mij

Reacties

Fendttrisixfan
Dit ongeluk is al een half jaar geleden gebeurt??
@Fendttrisixfan heb jij deze deze foto niet gemaakt dan? ben jij niet Stijn? ofwel verwar ik je met iemand anders ..

ik heb de foto's van 08/03/2012
koeninterfan
Hhaha spatje heb je allicht he 😃
Fendttrisixfan
@StijnTheDeereDriver
je hebt ze waarschijnlijk van stijn verdonck?? en nee dat ben ik niet, maar deze combie is me wel bekend, heb er ook nog meegereden
@Fendttrisixfan idd van die Stijn heb ik ze ;)aha je kent de combi, ken je dan ook het verhaal hoe dit is kunnen gebeuren?
Fendttrisixfan
@StijnTheDeereDriver
ja, toen deze kipper gekocht werd hadden ze de keuze tussen BPW snelverkeer assen en colaert assen (scheelde bijna 10000€) dus toen hebben ze voor de colaert assen gekozen. Maar als je beide assen zou opengooien kan je zien dat de remschoen van die colaert assen maar half zo breed is als die van een BPW.

Hier ligt de trekker in een afdaling net voor een bocht (denk afdaling van 15-20%) en de kipper remde gewoon niet genoeg... en de rest zie je hier
@Fendttrisixfan hmm besparen op assen foei foei! Bedankt voor de uitleg 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Op de kant ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!