Broeze Nijverdal met hun nieuwe John Deere 7230R met een Schuitemaker Robusta 220 met daar achter een Evers Freiberger Bouwland. Op Woensdag 24 April aan het stuiven in de omgeving Nijverdal (OV).Nu m

John Deere 7230R

fendtvario
Broeze Nijverdal met hun nieuwe John Deere 7230R met een Schuitemaker Robusta 220 met daar achter een Evers Freiberger Bouwland. Op Woensdag 24 April aan het stuiven in de omgeving Nijverdal (OV).

Nu meer op: jtnfotografie.nl/

Reacties

MF Freak
Zijn ze daar tevreden over die schuitemaker?
fendtvario
Ja volgens mij wel. Jij kent de verhalen dus ook al.
Deere Hunter
Dikke combinatie!
jeroen13
Welke verhalen zijn er daar over?
MF Freak
Problemen met de sturing zeker, ik weet het ook niet wat er precies aan de hand is maar ik heb wel al wat horen vertellen.
Spijtig, anders zeer mooie tank, zeker met die spreidas enzo.
fendtvario
Dat er slecht assen onder liggen en dat er wel eens wat knapt
MF Freak
Kan gebeuren he, maar zou er ook niet veel liggen aan de chauffeur?
jurgenkrijt
@MF Freak beetje toevallig dat meerdere bedrijven het overkomen
MF Freak
Ja, dan zal het waarschijnlijk wel aan de constructie liggen, maar doet schuitemaker dan geen poging om dit te versterken ofzo? Want het idee achter deze tank is fantastisch.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7230R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!