Foto van een International 1468, bezig met poseren.Deze dikke 1468 met zijn mooie V8 klank bij de Motorische Demo Dagen 2013 te Asten. Volgens [@SJB533] een Wheat Land set up.

International 1468

selten
Foto van een International 1468, bezig met poseren.
Deze dikke 1468 met zijn mooie V8 klank bij de Motorische Demo Dagen 2013 te Asten. Volgens @SJB533 een Wheat Land set up.

Reacties

ih 856
Klopt helemaal kun je aan de spatborden en de achtervelgen zijn prachtige machines dit
selten
@ih 856
Dus niet aan de achterbanden 😄?
ih 856
Nee dat is gewoon amerikaans profiel dat kunnen de gewone ook hebben wij hebben ook lang een amerikaan gehad met Firestone banden die hadden ook dubbel zoveel nokken als die wij hier gewend waren die Amerikanen kennen net effe wat ander profiel
selten
@ih 856
Wat is het voordeel van meer nokken?
ih 856
Meer grip denk ik maar wij hebben ze ook niet lang gehad veel te stug gouw vervangen voor europese
marco steyr
Kun je ook nog aan de vooras zien; die staat verder naar achter en hebben in plaats van een stuurcilinder in het front, een stuurcilinder rechts langs het carter. Ook heeft een wheat land inter de koplampen in de neus ( bij de 06, de 56 enz) in plaats van naast de motorkap, vaak hebben ze ook geen hef en de eindaandrijving is anders als van een "normale" uitvoering.
DennisWeerd
Wheatland heeft nooit een hef, die heeft altijd zon vaste gatenbalk achteraan
Mooie trekker leuk met die ronde spatborden wij hebben hem ook er zijn er alleen niet veel in Nederland

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1468 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!