Foto van een Deutz D6806, bezig met poseren.totale tankmeter van een 6806 zoals gevraagd in topic.. Foto is geplaatst door Fendt926Driver op 15-05-2013 om 23:07:08, met 8 reacties.

Deutz D6806

Fendt926Driver
Foto van een Deutz D6806, bezig met poseren.totale tankmeter van een 6806 zoals gevraagd in topic.

Reacties

gerjan600
@Fendt926Driver bij ons werkt de meter op het dashboard niet meer, is de zelfde tankmeter. Heb jij enig idde waar dat aan zou kunnen liggen? Soms deed die het wel en dan weer niet maar nu is het helemaal gebeurt.
Fendt926Driver
Quote @gerjan600:
Heb jij enig idde waar dat aan zou kunnen liggen
in de tankmeter zit een weerstand daaroverheen gaat de stang van de vlotter. door het schommelen van de vlotter gaat de stang op en neer langs de weerstan wat een bepaalde waarde aangeeft in de tankmeter op het dashbord.
waarschijnlijk is de weerstand op een bepaalde plaats door gebrand waardoor hij niets meer aangeeft
als je heel handig bent met stroom kun je proberen de helft van de weerstand weer aan te solderen maar meestal is een nieuwe beter.
gerjan600
Kzal hem er binnenkort is even af halen en als het moet een nieuwe bestellen.
deutzfanJos
Onze Tankmeter doet altijd positief. hij zegt dat ie helemaal vol zit alleen dat zit ie niet ;p
Janfendt820
@deutzfanJos onze dus ook dus we hoeven um nooit meer te tanken:P
deutzfanJos
@Janfendt820 haha pas maar op wij kijken geregeld in de tank zodat ie niet droogloopt haha
Janfendt820
@deutzfanJos wij ook maar ik wil dat meterje gewoon weer hebben zal er vant winter er maar es gaan naar kijken wss moet ert zon nieuw ding in dat op deze foto staat

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!