Direct even goed getest. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 26-05-2013 om 22:31:45, met 14 reacties.

Fella maaier

MaartenMandemaker
Direct even goed getest

Reacties

Valtra-Fordpower
Dezelfde kleuren als de onze, gedeeltelijk dan 😃
MaartenMandemaker
@Valtra-Fordpower Wel in de nieuwe kleur gespoten? Stuk mooier vind ik zelf. Komt veel krachtiger over
Valtra-Fordpower
@MaartenMandemaker De kneuzer en arm hebben de nieuwe kleur ja, de rest (nog) niet. Dat had ook nog geen last van roest. En inderdaad, de kleur onder de oude stickers vond ik geen mooie kleur, en de LMB had de nieuwe kleur er ook bij geleverd.
CaseCS130
Prima maaiers, maar deze is niet zoveel anders dan je had toch?
Wij hebben de maaiers ook in de nieuwe kleur, schudder nog in de oude. Maar eerlijk gezegd vind ik dat oranje mooier. Maar goed, rood past misschien wel beter bij MF en Case 😉
CaseCS130
@Valtra-Fordpower Dan moeten wij even van kneuzer ruilen, de onze heeft nog de oude kleur terwijl de rest van de machine al in het rood is. Zat net in de overgang van oud naar nieuw, staat wel een beetje raar.
MaartenMandemaker
@CaseCS130 Het is precies dezelfde maaier.

Hebben jullie ook een 310 dan? Je had toch een 320?
Valtra-Fordpower
@CaseCS130 De onze was ook een van de laatste in de oude kleur helaas. De nieuwe kleur is ook poedercoat, en dus veel duurzamer. Nu zit het weer simpel met Kunsthars verf 😛
CaseCS130
@MaartenMandemaker Nee, wij hebben maar een simpele SM 270 KC. Een budget maaiertje dus, haha. Qua machine had ik liever een 310 gehad destijds maar die was een flink stuk duurder. En de eenvoudige Krone achtermaaier had het altijd prima gedaan, dus toch maar gekozen voor de eenvoudige Fella.
Hakselaar
Met hoeveel druk maaien jullie op die teller?
Valtra-Fordpower
@Hakselaar 70Bar, fabrieks instelling.
Hakselaar
@Valtra-FordpowerIk had deze snede 50bar volgende keer maar 60 of 70 doen.
Valtra-Fordpower
@Hakselaar Geld voor een SM 310 TL KC! 😉
MaartenMandemaker
@CaseCS130 haha, hebben zelf eerst een 320 kc gehad. Beviel ook prima. Bodemvolging van de 310 is wel mooier en de bodemontlasting werkt mooier. Maar hij is ook behoorlijk zwaarder dan de 320.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fella maaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!