Voor trekkertrek nieuw-vennep! Jammer dat de bak nog steeds kuren heeft!. Foto is geplaatst door Deere17 op 27-05-2013 om 20:23:46, met 7 reacties.

New Holland TM 190

Deere17
Voor trekkertrek nieuw-vennep! Jammer dat de bak nog steeds kuren heeft!

Reacties

larss
@Deere17
wat is d'r dan met de bak?
Deere17
Hij heeft een vertraging met terug schakelen waardoor je een seconde stil komt te staan,daarna pakt ie m ineens waardoor je een enorme klap krijgt! Schijnt zo'n tm kwaaltje te zijn! Dus deze beer zal niet meer mee doen
larss
@Deere17
tja, kracht hebben ze wel, maar tm 190 staat er helemaal om bekend. mijn ford heeft ook wat problemen, soms koppelings storing, wil hij wel maar ook met een enorme schok.
DANOONTJE POWERR
@Deere17 Was inderdaad niet erg elegant om te zien maar hij trok wel mooi 😄
rick nht7030
Dat hoor ik wel vaker de tm series zeggen ze dat er een verkeerde bak in zit is wel te veranderen
teunis
@rick nht7030

Wat ik begrepen heb ( ik ben namelijk geen newhollandman) , dat alleen de tm175 en de tm190 dit probleem hebben met de bak

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!