Foto van een Mc-Cormick D 326, bezig met poseren.Gekocht!. Foto is geplaatst door nielsjutten op 05-06-2013 om 16:16:33, met 8 reacties.

Mc-Cormick D 326

nielsjutten
Foto van een Mc-Cormick D 326, bezig met poseren.
Gekocht!

Reacties

IHC-power
Dat heb je goed gedaan! 😉
newholland6640
Rijd ie ook? Ik meende dat ik deze laatst een keer zag rijden op de tolhuisweg!
nielsjutten
Ja binne kort zou je hem daar weer tegen kunnen komen. Gister weer lopend gemaakt. nu nog hydrauliek op bouwen en dan het plaat werk. Ik zag dat jij ook bezig bent met een dextra . hoe gaat het daarmee?
newholland6640
@nielsjutten

Nu t electrisch, is zwaar klote. Toch moeilijker dan gedacht. Kom er zelf niet uit. Aalt bruggeman helpt mij gauw een keer; )!
nielsjutten
Ok mooi. wat werkt er niet dan? heb je ook schema?
newholland6640
@nielsjutten

Jawel, heb wel een schema. Maar ben nog te weinig electrisch onderlegd om er uit te kunnen komen. Schema is ook niet heel erg duidelijk. Maar ik vind het nog geen schand op mijn leeftijd hoor :lol:
newholland6640
@nielsjutten

Vandaag samen mee bezig geweest. gaat me wel lukken. Moet alleen onderdelen hebben. Ga vrijdag naar engeland toen. Wil hem dan eigenlijk weer lopend hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!