Foto van: stijn-de-bock
D-lijn

Mc-Cormick D 326

Foto’s
203
Video’s
7
Topics
48

Documenten

Motortype gegevens McCormick D-serie voorkamer dieselmotoren

4 pagina’s, 1.15MB

Informatie over de Mc-Cormick D 326

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D 326.

Mc-Cormick D-lijn

Overige machines in deze serie:

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D 326, gezamenlijk zo&apos;n 9.158 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Mc-Cormick D 326 - Veiligheidsbeugel voor mijn 326

Ik zoek een veiligheidsbeugel voor mijn d326. De beugel moet langs het spatbord gaan en mag deze niet raken zodat ik niet in het spatbord hoef te boren.
Wie kan me hieraan helpen? Een reactie uit de bovenste 3 provincies van ons land zou het mooiste zijn i.v.m. de reistijd.

7 reacties


Mc-Cormick D 326 - Welk soort bouten UNC of BSW?

Ik heb een McCormick D326 Duits fabricaat. Ik mis echter een aantal bouten waaronder 3/4" en 1/2". Ik wilde deze bestellen maar nu kom ik er achter dat er twee sorrten zijn USC en BSW. Volgens een fabrikant is het verschil enkel bij de gangen van een 1/2" bout en zijn de andere maten gelijk.

Wie weet welke soort die ouwe tractor heeft?

3 reacties


Mc-Cormick D 326 - Waar staat het VIN van mijn D-326?

Ik wil een kenteken aanvragen voor mijn Mccormick D326. Ik heb hem overgenomen bij de aankoop van mijn boerderijtje voor het maaien van land. Verder wil ik er ook de weg mee op. Ik heb gelezen dat VIN nummers voor dit type met NT beginnen maar die kan ik niet vinden. Het meest wat ik vinden kan is KM365874.
Hieronder staat het nummer 12-0325J.
Typeplaatje kan ik ook niet vinden.

Verstand van motoren heb ik niet. Ik heb veel nummers gevonden op de tractor maar welke is nu het VIN?

I

8 reacties


Mc-Cormick D 326 - Na revisie niet starten

Hallo,

Na een revisie van het blok, nieuwe bussen en zuigers, afgedraaide krukas, nieuwe lagerschalen, kop gevlakt, klepzittingen gevreesd en nieuwe kleppen en verstuivers getest. Krijg ik het motorblok niet goed draaiend. Poulie afgesteld op DC en alle puntjes op zijn plek van de tandwielen en het brandstoftandwiel op 3 m gezet te hebben al wat tandjes verdraait etc. Goed voorgegloeid maar tractor slaat paar ploffen aan en stopt er dan mee. Nu heb ik me verstuiverleidingen los gehaald en druppelt zomaar diesel. Hoort dit of wat is jullie mening of goede ideeen?

Groeten marc

6 reacties


Mc-Cormick D 326 - koelsysteem

Hallo, ik heb deze week een d326 gekocht, dit merk niet gewend, zag bij aankoop dat er bij hogere toeren koelvloeistof uit overloop lekte, kan uiteraard duiden op lekke koppakking maar gezien prijs en super staat van het geheel nam ik dit voor lief. Nu zie ik dat de bypass incl. thermostaat is verwijderd, las in forum dat er hierdoor ook koelvloeistof wordt vers werd doordat de dop het niet aan kan. kan dit kwaad, heeft iemand foto's van hoe eea er in originele staat uit moet zien?

7 reacties


Mc-Cormick D 326 - welke motor ?

Hallo.
Ik ben nieuw op deze mooie site , ik ben in het bezit van een kruiser met een McCormick motor .
Ik weet alleen niet zeker welke type , als ik de foto's op deze site zie denk ik de D-326 , maar de D-324 zou ook kunnen , hoe kom ik daar achter?
En de dieselfilter / oliefilter zijn die makkelijk zelf te vervangen.
Ik heb weinig verstand van deze motoren , ik vind wel dat hij mooi loopt , ietsje rook bij koude start ( grijs/blauw ) maar na en kartier varen is hij rookvrij , behalve bij plankgas dan een ietsje pluimen.
Woont er iemand in de buurt van Drachten die eens naar de motor wil kijken / luisteren en zijn oordeel wil geven , zou ik erg op prijs stellen.
Mvg Siete

17 reacties


Mc-Cormick D 326 - Motorblok

Hallo, ik ben opzoek naar een motorblok van een Mc Cormick d'326. Mijn motorblok is namelijk kapot gevroren in de winter, iemand enig idee waar ik een motorblok kan vinden?

Mvg Robby

6 reacties


Mc-Cormick D 326 - Tankinhoud

Beste..,
Ik wil graag mijn zomerdiesel beschermen tegen vorst mbv petroleum in mengverhouding 1:10. Echter, ik ken de tankinhoud van mijn D326 niet. Kunt u mij dat vertellen? Alvast hartelijk dank !
Vr Gr
Henk Vroom

16 reacties


Mc-Cormick D 326 - rookt?

Hallo mijn mc cormick d326 die rookt heel erg met starten en gas geven hij loopt volgens mij ook een beetje op de olie heeft iemand een idee hoe ik daar van af kom
mvg

19 reacties


Mc-Cormick D 326 - Toerenteller

Hallo heeft iemand mischien nog een toerenteller van ihc
Liggen of weet te liggen
Mvg

12 reacties


Mc-Cormick D 326 - onderdelen

Hallo heeft mischien iemand nog wat onderdelen van een mc cormick d326 onder andere een stuur en een type plaatje luchtfilterkapje en wat stickers
mvg

8 reacties


Mc-Cormick D 326 - aanhaalmomenten???

Hallo, wie weet de aanhaalmomenten van de bouten van de krukaslagers, drijfstanglagers en kopbouten van een dd-111 motor? ik kan ze niet vinden op oude topic's en ook niet op google. bvd, interpowerrr.

en een boventrekhaak zoek ik nog.

8 reacties


Mc-Cormick D 326 - versnellings pook draait

Hallo.

De trekker schakelt in alle versnellingen goed.
maar waarneer ik hem in zijn 1 of achteruit wil zetten. draait de pook gauw helemaal om. er is al eens gelast aan het rode kommetje. Ik zie ook dat de 2 geleide pennen versleten zijn. en nieuw zijn te bestellen bij kramp. Mijn vraag is hoe ik ze verwijderd krijg.
alvast bedankt!

3 reacties


Mc-Cormick D 326 - aanhaal momenten.

Hallo.
sinds kort ben ik bezitter van een cormick 326.
Nou was ik de krukaskeering aan het vervangen.
Maar bij nader inzien zat er beduidend veel speling op de kruksas, die momenteel geslepen wordt.Omdat ik nog geen handleiding bezit. wou ik vragen of iemand weet wat de aanhaalmomenten zijn van de hoofd en drijfstang lagers. En of het mogelijk is een dubbel axiaal lager te plaatsen. alvast bedankt!

2 reacties


Mc-Cormick D 326 - luchtfiler schoon maken

Hallo.
Het lucht filter van de trekker stond vol olie. Plumte er al uit toen ik de deksel verwijderde. Ondervol met zand en in de pijp ook. waneer met een ijzerdraagje in de gaten naarbinnen prik voel ik de vuilig heid. Mijn vraag is of het verstandig is om hem te vervangen. Maar schoonmaken zal ook wel lukken. alleen lukt het me niet het huis los te krijgen. kan dit uberhoud? Iemand met ervaring?
gr niels

5 reacties


Mc-Cormick D 326 - versnellings bak / koppeling / kraken /

Hallo. Mischien een probleem met de versnellingsbak ,
Onder het ( rijdend ) schakelen kraakt er iets in de bak. Wat kan het zijn.?
Heeft het dubbel clutchen er mee te maken? Wat ik raar vind. Omdat ik ervan uitga dat hij goed ondkoppeld wordt. Wie weet raad?

6 reacties


Mc-Cormick D 326 - aansluiten clignoteur en richtingaanwijzer schakelaar

Hoi,

zou iemand mij kunnen helpen met het aansluiten van de clignoteur en de richtingaanwijzer schakelaar. ik heb wel een elektrisch schema, maar dat is een beetje onduidelijk allemaal!

13 reacties


Mc-Cormick D 326 - uitlaat!

Hoi,,

ik ben op zoek naar een boven uitlaat demper voor mijn D-326. kan iemand mij vertellen wat voor model of merk een orginele demper is van mc cormick?

7 reacties


Mc-Cormick D 326 - bouwjaar?

Zou iemand mij kunnen helpen/vertellen hoe ik aan het exacte bouwjaar van mijn mc cormick kan komen?

43 reacties


Mc-Cormick D 326 - spatborden

Ik ben op zoek naar spatborden voor mijn D-326. wie kan mij helpen?

3 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Mc-Cormick machines