Illustratie van:
7

Mc-Cormick D 326 - Veiligheidsbeugel voor mijn 326

Ik zoek een veiligheidsbeugel voor mijn d326. De beugel moet langs het spatbord gaan en mag deze niet raken zodat ik niet in het spatbord hoef te boren.
Wie kan me hieraan helpen? Een reactie uit de bovenste 3 provincies van ons land zou het mooiste zijn i.v.m. de reistijd.

Deel dit topic

Reacties

Ik heb er een die van een d432 af komt maar ik denk niet dat je eraan komt ergens te boren

(klik om te vergroten)

Onderstaand 2 foto's wat de bedoeling is.

(klik om te vergroten)

Dit type beugel zoek ik

(klik om te vergroten)

Hier nog een foto
Volgensmij is dat precies wat ik gestuurd heb
@brauheist Heb je duidelijker foto's? Bij mij zit er een beugel bevestigd aan de hef waar de veiligheidsbeugel aan kan worden bevestigd nl.

(klik om te vergroten)

@Hjb2023 bij mij zat die op de onderste gaten en dan nog op het spatbord, wellicht dat het aan te passen is dat die op het spatbord niet nodig is. Is al eventjes gedemonteerd dus kan geen foto maken hoe die vast zit
@Hjb2023 hij zat bij mij aan het spatbord en onder, misschien als je de voetjes van kant wisseld die vrij staat van het spatbord

(klik om te vergroten)

Ingezoomd
Helaas is bovenstaande beugel iets te ver voor mij weg. Het zou mooi zijn dat er een beugel aangeboden werd in de bovenste 3 provincies van ons land.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 en hebben de trefwoorden spatbord , mccormick , D 326 , veiligheidsbeugel , Mc-Cormick en boren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
234