Foto van: mestyle
D-lijn

Mc-Cormick D 324

Foto’s
166
Video’s
5
Topics
60

Documenten

Motortype gegevens McCormick D-serie voorkamer dieselmotoren

4 pagina’s, 1.15MB

Informatie over de Mc-Cormick D 324

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D 324.

Mc-Cormick D-lijn

Overige machines in deze serie:

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D 324, gezamenlijk zo&apos;n 290 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Mc-Cormick D 324 - Kleppen stellen om de hoeveel uur

Is er bij mc cormick nog een fabriek opgaaf om de hoeveel uur je de kleppen moet stellen?

Het hoe en wat met kleppen stellen weet ik wel. Kon dit alleen niet terug vindenb

3 reacties


Mc-Cormick D 324 - Welke olie in dieselpomp?

Hallo iedereen,
Weet er iemand toevallig welke olie er in de dieselpomp moet?
En waar dit juist bijgevuld moet worden en welke hoeveelheid?
Ik heb een foto bijgevoegd voor een idee te geven van de pomp
Alvast bedankt

1 reactie


Mc-Cormick D 324 - Brandstof pomp op tijd zetten, Hoe??

Hallo allemaal,
Bij de restauratie van mijn Cormick D-324 is de brandstofpomp eraf geweest. Ik wil hem er nu weer monteren alleen ik heb geen idee hoe dat moet. Welke merk tekens moeten tegenover elkaar staan? Op het tandwiel voor de brandstofpomp staat een puntje met een 3, die staat voor een 3 cilinder en op het andere tandwiel waar het tandwiel van de brandstofpomp in grijpt staan heel veel getallen. Iemand enig idee hoe dit werkt en wat de afstellingen zijn?

Mvg Seth van der Vegte

12 reacties


Mc-Cormick D 324 - Keerring hefarm en lagerbus vervangen

Bij onze cormick lekt 1 keerring van de hefarm. Hefarmen al gedemonteerd en seegering en gewone ring al verwijdert. Keerring eruit krijgen zal ook wel lukken. Maar weet iemand zo al welk type keerring erin zit kan er vrij weinig aan aflezen en verwacht niet dat dat nog kan als die eruit js. Zei trouwens de bussen die achter de keerring xit ook nog nieuw te verkrijgen

Alvast bedankt

1 reactie


Mc-Cormick D 324 - Bouwjaar mc cormick d324

Ivm met kenteken aanvraag zoek ik het bouwjaar van mc cormick D324 met chassisnr NT 239185

6 reacties


Mc-Cormick D 324 - Nieuwe fuseebussen passen niet

Ik ben momenteel de vooras van mijn McCormick D324 aan het reviseren. Ik heb nieuwe fuseebussen besteld van Granit (boven 15402033 - onder 15402038) maar deze lijken andere binnen- en buitendiameters te hebben dan de originele bussen. De originele bussen waren uit messing gedraaid en de nieuwe van Granit zijn van kunststof (ik vermoed teflon). Als ik de nieuwe bussen op de fuseepennen schuif dan lijken deze meer speling te hebben dan de oude originele bussen die bovendien versleten zijn. Heeft hier nog iemand ervaring mee? Ik heb hetzelfde aan de hand met de bussen voor de schommelaspen. Ik heb een nieuwe schommelaspen van Granit besteld (15402041) met de bijhorende bussen (15402042) maar deze lijken ook meer speling te hebben op de nieuwe schommelaspen dan de oude bussen. Wie weet hier raad mee?

2 reacties


Mc-Cormick D 324 - Bouwjaar gezocht voor kenteken

Nog maar 1 dan. Wie heeft heeft voor mij het bouwjaar van Typenummer NT248701, het is een Mc Cormick D324. Alvast bedankt

7 reacties


Mc-Cormick D 324 - Probleem terugplaatsen deksel versnellingsbak.

Beste medeleden,

Ik heb onlangs een andere deksel voor de versnellingsbak (dus deksel met pook en vorken) voor mijn d324 gehaald. Nu wist ik al wel dat het terugplaatsen een rotklus is maar het in werkelijkheid lijkt het onmogelijk. Een aantal maal leek e.e.a. goed te zitten maar dan zit de pook muurvast. Zie ik iets over het hoofd? Zijn er trucs waar ik rekening mee moet houden? Ik zit een beetje met mijn handen in het haar. Wie o wie kan mij helpen?

Ik hoor graag.
Gr Maarten.

3 reacties


Mc-Cormick D 324 - Ik heb een vraag over de versnellingsbakdeksel en pook.

De versnellingspook van mijn d324 komt vast te zitten tussen de naven van de vorken die de pook aanstuurt. De pook wordt onder druk gehouden door een veer zodat deze niet uit de naven schiet. Ik ben zelf van mening dat deze veer niet meer in orde is maar ben zelf niet deskundig. Het LMB-bedrijf hier in de buurt heeft te weinig kennis van Mc-Cormick. Weet iemand wat ik het beste kan doen of een bedrijf in de buurt van de gemeente Duiven waar ik terecht kan?

Alvast bedankt voor de tips.
Gr Maarten.

0 reacties


Mc-Cormick D 324 - Deksel versnellingsbak loshalen

Nu even bij de juiste trekker. Ik moet de deksel van de versnellingsbak loshalen. Hij zit echter muurvast. Er zit geen verdwaalde bout meer in maar er zit 0,0 beweging in. Iemand een tip? Op Youtube is een filmpje te vinden maar hier mis ik net de benodigde info.

Grtz Maarten.

4 reacties


Mc-Cormick D 324 - Handgashendel D324 afgebroken

Goedemorgen,

Gisteren is de handgashendel van mijn D324 afgebroken. Kan deze gerepareerd worden of moet het complete mechaniek vervangen worden (deze zijn nl lastig te verkrijgen) Ik hoor dat iemand raad weet.
Mvg,
Mark

3 reacties


Mc-Cormick D 324 - kleur d 324

Wie weet welke rallnummer of kleurcode de 324 heeft??

6 reacties


Mc-Cormick D 324 - Maximale debiet hydraulische pomp

Weet iemand het maximale debiet van de hydraulische pomp van een Mc Cormick D324, m.a.w het debiet bij het maximum toerental?

0 reacties


Mc-Cormick D 324 - Koperen aansluitbout M10 startmotor

In het relais van de startmotor van mijn D324 zitten 2 koperen bouten (vermoedelijk M10×30) met een rechthoekige kop (19×11×4mm), hierop worden aan de buitenzijde van het relais de 12V en de massa aangesloten. 1 van de 2 bouten is beschadigd: de draad is vervormd doordat er een moer scheef opgedraaid is. Ik heb op internet gezocht naar vervangdelen maar kan niets vinden. Heeft iemand een idee waar ik dit onderdeel kan bestellen?

4 reacties


Mc-Cormick D 324 - Remmechanisme smeren of niet?

Ik heb de remmechanismes ("remautomaten") van mijn McCormick D324 gedemonteerd en zuiver gemaakt, alle onderdelen zijn los. Kan ik bij het terug monteren best alle onderdelen insmeren met kopervet om ervoor te zorgen dat alles goed gangbaar blijft? Of gaat vet stof opvangen waardoor alles sneller vast komt te zitten?

Wat met de remkogels? Invetten of droog laten?

Waarom zitten er in de schijven van de remmechanismes 3 diepe en 3 ondiepe gaten?

1 reactie


Mc-Cormick D 324 - D324 start slecht

Ik heb een Mc Cormick d324 na lang starten loopt hij op 2 poten en daarna loopt hij mooi. Wat kan ik hier aan doen?

7 reacties


Mc-Cormick D 324 - Maaibalk aandrijving

Wij hebben een vraag over de voorste poelie van de zijaandrijving waar de maaibalkstok aankomt. Hoe krijg je deze eraf. Want de keering is lek.

1 reactie


Mc-Cormick D 324 - gezocht wpl handboek in pdf

Kan mij iemand helpen om een werkplaatshandboek in PDF formaat voor een Mc Cormick D 324 te bemachtigen.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

3 reacties


Mc-Cormick D 324 - McCormickD serie vooras speling

Beste medeforumleden,

Mijn trekker heeft veel speling midden onder de radiateur aan de vooras. Nu hoor ik dat dit ook wel de schommelas genoemd wordt. Ik heb begrepen dat de carterpan eraf moet en dat er een boutje midden door de as zit. Moet je nu de as vanuit de carterkant eruit tikken of vanuit de voorzijde naar het carter toe tikken? Aan de voorzijde zit een vetnippel op de kopse kant. Ik hoop dat iemand een oplossing heeft voor mijn probleem.
Bij voorbaat dank.

4 reacties


Mc-Cormick D 324 - of id het toch een d 430 Help

Beste McCormick vrienden,
Ik ben niet zo handig met de computer maar heb toch een vraag. Op mijn trekker staat d324 maar er zit een 4 cylinder motor in met daarop het nummer nt350072. Het chassisnr is nt248702. Wat is het volgens jullie en van welke bouwjaren/maanden? Ik heb de koppakking vervangen(die van een d430/d432 past). De trekker rookt als ik gas geef en daarna op toeren of stationair bijna niet. Als ik nieuwe olie in de brandstofpomp doe, zal dit dan verbeteren?
Alvast heel hartelijk bedankt voor de moeite!
scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/…

29 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Mc-Cormick machines