Illustratie van:

Mc-Cormick D 324 - Nieuwe fuseebussen passen niet

Ik ben momenteel de vooras van mijn McCormick D324 aan het reviseren. Ik heb nieuwe fuseebussen besteld van Granit (boven 15402033 - onder 15402038) maar deze lijken andere binnen- en buitendiameters te hebben dan de originele bussen. De originele bussen waren uit messing gedraaid en de nieuwe van Granit zijn van kunststof (ik vermoed teflon). Als ik de nieuwe bussen op de fuseepennen schuif dan lijken deze meer speling te hebben dan de oude originele bussen die bovendien versleten zijn. Heeft hier nog iemand ervaring mee? Ik heb hetzelfde aan de hand met de bussen voor de schommelaspen. Ik heb een nieuwe schommelaspen van Granit besteld (15402041) met de bijhorende bussen (15402042) maar deze lijken ook meer speling te hebben op de nieuwe schommelaspen dan de oude bussen. Wie weet hier raad mee?

Deel dit topic

Reacties

Bachusrooy
Als het een revisieset is zit het los om de as en komt het bij montage wel strak te zitten ( vult de ruimte tussen as en bus).
Succes!
Corne S
Zit er een snede in in de lengte van de bus? Waarschijnlijk komen ze dan wel strakker te zitten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 324 en hebben de trefwoorden schommelas en vooras geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!