Foto van een Same Corsaro 70, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door PatrickNH op 10-06-2013 om 19:54:42, met 8 reacties.

Same Corsaro 70

PatrickNH
Foto van een Same Corsaro 70, druk bezig met Poseren.

Reacties

valmet 605
@PatrickNH leuk. Als er een beugel op zat zou het helemaal goed zijn. Mooie trekker om met de balenpers op tournee te gaan!
PatrickNH
@valmet 605 ja klopt, we willen er miss een winter jasje opzetten en het is een erg fijn trekkertje
valmet 605
@PatrickNH lomp sterk. voor de pers is een corsaro mooier als een saturno. Net wat korter en motor iets makkelijker stampt minder.
Wie weet koop ik deze week nog een same!
PatrickNH
@valmet 605 oke mooi zkreen aanrader een aanrader een same, als ik 16 ben ga ik er miss ook trekkertrek meer ijden ben nog aan t kijken voor grotere-bredere banden voor de 3,5t
valmet 605
@PatrickNH als ik heel erg mag zeuren over modellen..... Een saturno of minitauro 60 zijn voor tt beter. Dit is ivm het motortype.
Als vlagger bij de NTTO en trekkerfanaat merk ik dat de grote boring helpt.

Als je een corsaro thuis hebt gaat dat natuurlijk ook prima werken!

konedata.net/Traktorit/SameCorsaro.htm/
PatrickNH
Oke ntto wordttoch alleen erichem en miss meerkerk
PatrickNH
Als we dan tt is 3,5 t beste denk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Corsaro 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!