Foto van een Valtra A93 en Weidemann 1240 , bezig met balen halen.. Foto is geplaatst door danny_ford op 13-06-2013 om 09:45:52, met 8 reacties.

Valtra A93

danny_ford
Foto van een Valtra A93 en Weidemann 1240 , bezig met balen halen.

Reacties

Valtraboerties
Super mooie trekker, alleen spat bord verbreders zouden hem nog mooier maken
danny_ford
@Valtraboerties
Spatbordverbreders zijn denk ik geen optie op dit model. Klopt het trouwens dat jullie op het moment ook een stageloper hebben?
Valtra-Fordpower
@danny_ford Als ik het zo bekijk zou ik haast zeggen dan deze borden de basis zijn van een volledige versie. Dus score een buis met de rest eraan en schroef eraan 😛
danny_ford
Nee, dat zijn ze niet, deze cabine en spatborden zijn hoekiger dan die van de n-serie. Volgens mij is de basis van deze cabine nog hetzelfde als die van de valmet 800.
Valtraboerties
@danny_ford

oh, ja dat kan ook zo zijn ja, wij hebben inderdaad een stage loper, derk jan, hij vertelde ook over andere stagelopers uit dronten, en toen vertelde hij dus dat er ook een zekere jongen bij zijn oom liep, daarzoot bij de snelweg, ik zeg: toevallig is dat danny? 😃
danny_ford
Haha, inderdaad, als het goed is kom ik 26 juni nog bij jullie en komt Derk Jan bij mijn oom, dan hebben we namelijk een dag dat we met een leraar elkaars stagebedrijven bezoeken.
Valtraboerties
Ja, de 26e ja 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra A93 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!