Foto van een Cat D6R, bezig met strand ophogen bij Noordwijk aan Zee.Net voor de kust lag een schip dat de zee opvoer en dan zand opzoog. Volgens de man die toezicht hield was het schip 4 uur weg en z

Cat D6R

dickt
Foto van een Cat D6R, bezig met strand ophogen bij Noordwijk aan Zee.
Net voor de kust lag een schip dat de zee opvoer en dan zand opzoog. Volgens de man die toezicht hield was het schip 4 uur weg en zoog dan 3.800 kuub zand. Dat spoot hij dan binnen een uur op het strand en daar was deze bulldozer met zijn collega's druk mee.

Reacties

GROENEDEERE
Laten we t houden op 3800 kuub. 38.000 is de totale levering wat gedaan moet worden
RobDeutz104
Altijd mooi gezicht om te zien, vooral als ze weer een pijp gaan verleggen!
dickt
@GROENEDEERE
Dank je. Ik heb het aangepast. De toezichthouder zei eerst 38 kuub. Toen ik hem wat glazig aankeek 😃 zei hij:"O, nee 38.000 kuub". Leek me weer wat te veel, maar dat is dus ook zo.
GROENEDEERE
@RobDeutz104 alleen doen ze dat niet niet met pijpen maar direct vanuit schip spuiten ze dat zand. T zogenaamde Rainbowen
dickt
@GROENEDEERE @RobDeutz104
Hier werkten ze met pijpen. Op deze foto kun je de pijp voor de rupskraan zien liggen waar het zand uit spuit.
GROENEDEERE
Aha eerst zou t de bedoeling zijn dat ze t gaan.Rainbowen. Tenzij t schip niet voldoende diepgang heeft.
RobDeutz104
Ze doen onder het spuiten door een pijp er aan binden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat D6R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!