Foto van een International 633, bezig met poseren. Vlak na het spuiten.. Foto is geplaatst door Robinvdl op 23-06-2013 om 19:19:39, met 11 reacties.

International 633

Robinvdl
Foto van een International 633, bezig met poseren. Vlak na het spuiten.

Reacties

inter844-s
Netjess!!
Robinvdl
Ja bedankt! Eerste keer dat ik met compressor spuit maar vind het goed gelukt.
Mispelaar
Zou ik mogen vragen welke compressor en welke spuit?
De plaatjesman
@Mispelaar luchtcompressor en verf spuit!!!!
Robinvdl
Eigenlijk met een redelijk simpel 24L compressortje. Opzich ging dat goed alleen het zou mooier zijn om een wat grotere te gebruiken omdat de compressor hem maar net aan continu op ong 4 bar kon houden.

En wat voor merk de verspuit is weet ik niet eens want die hadden we al heel lang ergens in een kast liggen. Maar wel een fijn ding met een bovenbeker en met 2 regelknoppen.

Ik kon er goed mee overweg verder dus opzich hoeft het allemaal niet heel duur te zijn om een goed reseltaat te krijgen. Alleen moet je mischien wat meer geduld hebben.
9600power
@Robinvdl dat je de cabine en de spat borden er niet effe af heb gehaald
Mispelaar
@Robinvdl
Oke, en ook nog verf verdunner en/of verharder gebruikt en welk merk verf is het?
Robinvdl
Het is verf van kramp. Verf heb ik 10 procent verdunt met thinner, want het is al redelijk dun als het uit het blik komt. En ook heb ik er een verharder bijgevoegd van het merk wilkens, aan te raden is om daar ook 10 procent van te nemen. Dit staat ook op het blik.
guldner75
@Robinvdl

Kun je die verharder ook bij kramp kopen ? kon het namelijk niet op de site vinden ....
Robinvdl
Ik heb de verharder bij histoparts.com gekocht. Die hebben verharder en verdunner van wilckens, en dit gaat prima samen met de verf van kramp.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!