Foto van een Bergmann K90, bezig met poseren. Na. Foto is geplaatst door CHALLENGERfan op 20-07-2013 om 22:16:39, met 9 reacties.

Bergmann K90

CHALLENGERfan
Foto van een Bergmann K90, bezig met poseren. Na

Reacties

tjerk-koetje
Waarom heb je em helemaal gestript?
CHALLENGERfan
@tjerk-koetje Et ding was grotendeels verrot, alleen het ondergedeelte werkt nog redelijk goed, dus willen we deze gaan gebruiken als voorraadrooier voor de aardappels.
tjerk-koetje
@CHALLENGERfan mAr hier kun.je.niet meer mee rooien, dus hoe wil je em dan bruiken als voorraadrooier?
JD 6430 The Best
@tjerk-koetje deze kan nog wel rooien, hij gooit ze alleen als ze over de eerste rooiketting zijn geweest weer op de grond, kan je ze lekker oprapen 😉 en zo kunnen ze van te voren op het land nog even opdrogen voordat je ze opraapt 😉
CHALLENGERfan
@JD 6430 The Best Klopt helemaal 😉
Kukel
@CHALLENGERfan Nu nog een sorteerband en iets maken zodat ze in een kist of aardappelkistjes vallen. Dan hoef je ze ook niet op te rapen.
CHALLENGERfan
@Kukel Wij gebruiken de voorraadrooier alleen om de eerste aardappelen, zonder teveel te beschadigen, te rooien en daarna rapen we ze handmatig op. Dat ook vooral omdat wij biologische aardappels hebben en er dus samen met de aardappels ook nog wat onkruid en loof resten meekomen.
Trekkerman Tom
Ik, Trekkerman Tom en jordi 1455 hebben dit object verplaatst van Tractoren Bergmann k60 (Poseren) naar Tractoren Bergmann K90 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bergmann K90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!