Claas Lexion 770 TT met een Vario 1200 maaibord van 12 meter aan het dorsen in het Zweedse Mörarp. Even draaien met deze prachtige machine op de kopakker. Het neusje van onze auto is nog net te zien.

Claas Lexion 770

thomie22
Claas Lexion 770 TT met een Vario 1200 maaibord van 12 meter aan het dorsen in het Zweedse Mörarp. Even draaien met deze prachtige machine op de kopakker. Het neusje van onze auto is nog net te zien...

Reacties

thomie22
@jmos Ben jij gister naar trekkertrek scheerwolde geweest en heb je dan ook foto's?? Ik kon gister helaas niet omdat ik pas om 8 uur thuis was van vakantie in zweden.
jmos
@thomie22
Ik ben daar geweest ja, ik heb zelf geen foto's gemaakt maar ik heb iemand de hele dag rond zien lopen met een camera 😄 maar waar die foto's opkomen weet ik niet
jeroen946
Bij on in de buurt loopt er eentje met een maaibord van 7 meter 😉
VONKNEWHOLLAND
@jeroen946 ludo van haren tog is geen 7 meter iets kleiner 😉 heb der een filmpje van stuur wel ffe via app
VONKNEWHOLLAND
6.60 maaibord jeroen 😉
jeroen946
@VONKNEWHOLLAND oo oke ongeveer 7 meter haha
VONKNEWHOLLAND
Ja ongeveer wel haha 😉 maar ik dacht zou het hem we ffe PRECIES uitleggen haha 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Lexion 770 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!