Foto van een Zuidberg Frontaftakas tussenas doormidden :(. Foto is geplaatst door corald op 21-08-2013 om 13:21:30, met 9 reacties.

Zuidberg Fronthef

corald
Foto van een Zuidberg Frontaftakas tussenas doormidden 😞

Reacties

Vertel?
haasjeRens
Verkeerde set gemonteerd zeker? zie je wel vaker dat ze een 4 cil bak aan een 6 cilinder hangen dan is het zo kapot maar ofdat dat hier het geval is weet ik natuurijk niet
corald
@StijnTheDeereDriver t is gebeurd tijdens het mestmixen draaide al een paar uur rustig lang geen 1000 rpm had het niet zo zwaar. toen k na een poosje ging kijken stond de mixer stil en de trekker draaide nog as afgedraaid... dit is de as die vanaf de motor naar voor loopt, naar de frontaftakas.
corald
@haasjeRens geen idee. maar lijkt mij niet is zo afgelevert nieuw gelijk met de trekker.
@corald Ai dat is wel minder! Waarom vanvoor mixen en niet langs achter?
jd4050
@corald

Paar uur mixen?
corald
@StijnTheDeereDriver om de draai richting te veranderen kan je de mest stuwen en trekken door de gangen.
corald
@jd4050 ja het wou niet goed gaan rondlopen waarschijnlijk een prop oid. vandaar dat we ook met de frontaftakas mixten om de mest te trekken en te duwen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zuidberg Fronthef ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!