Foto van een Volvo BM 350, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Gerrit GBo op 21-08-2013 om 18:46:24, met 22 reacties.

Volvo BM 350

Gerrit GBo
Foto van een Volvo BM 350, bezig met poseren.

Reacties

manus
@Gerrit GBo

Heb ooit voordat ik mijn Super Major kocht ook voor een 350 wezen kijken maar die was in verre staat van ontbinding maar vindt het wel super stoere trekkers!!
Gerrit GBo
@manus Zijn prachtige robuuste trekkers, prachtig spul om mee te maaien. Zit een PZ186 achter, dat gaat mooi, kan er lekker aan werken 😉

Voor wrakken vragen ze inderdaad ook lomp veel geld en dan heb je nog niks. Valt ook niet mee om nog mooie originele te vinden.
Volvo--BM
En dan heb je het nog niet over het geluid gehad.... zou ik uren naar kunnen luister 😛 Is zeker mooi werk zo! En ze vragen idd veelste veel voor dat schroot, dan ben je nog niet eens aan restaureren begonnen...
Gerrit GBo
@Volvo--BM Geluid is zeker ook mooi en ze willen best een beetje roken als ze moeten werken 😉
Volvo--BM
@Gerrit GBo haha, dat klopt. Dan moet ie wel echt hard werken ja 😛 Als je zo;n 250 voor de keiensleep zet, trekt ie ze zo weg zonder een rook pluimpje! De mijne zou het niet eens weg krijgen. Hoe sterk ze wel niet zijn is niet te geloven.
manus
@Gerrit GBo

Ze vroegen toen 5000 gulden maar dat was in 1996!!!
Volvo--BM
@manus moet je nagaan. Dan moet je nog beginnen met restaureren
Gerrit GBo
@manus als je er 1 te verkopen had was het leuke handel, ze gingen en gaan er nog gewoon voor weg
manus
@Volvo--BM

Ja daarom is te veel van het goede, ik had wel interesse maar niet voor dat geld dus heb maar een Super major gekocht toen.

@Gerrit GBo
Als je 20 jaar terug een loods met zulke trekkers had gekocht en nu in de handel deed kon je goed verdienen
manus
manus
@Volvo--BM

Inmiddels een andere motor er ingebouwd een zwaardere 4 cilinder
Volvo--BM
@manus Is zeker wel leuk speelgoed om mee te spelen 😛 is die cabine origineel? Ik vind het zelf leuk als hij ook echt gebruikt word. van mij hoeft het geen parade paardje te zijn, alstie maar wel een beetje netjes is. Lijkt me ook mooi zo'n fordson maar vind ik ook nog steeds prijzig 😛
manus
@Volvo--BM

Cabine heb ik nog liggen compleet met deuren en ramen als je er iemand voor weet voor een kratje bier en een pak gevulde koeken istie weg
Volvo--BM
@manus Hahah je zegt het maar hoor 😛 Maar is die origineel? want is eigenlijk de eerste fordson super major die ik zie met cabine. Lijkt me wel redelijk bijzonder of niet?
manus
@Volvo--BM

Ik heb de spatborden waar hij op zat ook nog liggen zijn van een 1000 serie van Ford
Is altijd een spuit trekker geweest, en deze cabine zijn op meer trekkers gemaakt ik zag gister nog een Fiat op Tf ook met zo`n cabine.
Volvo--BM
@manus oke, ja nou zie ik het. Nee dan is het niet zo interesant 😛 Hou de gevulde koeken en het kratje zelf wel 😛
manus
@Volvo--BM

Oke geeft niet
Volvo--BM
@manus Hahah
Gerrit GBo
@manus Lijkt me een Fiat cabine maar kan het fout hebben, heb zoiets ook wel eens op een Zetor gezien, misschien wel een soort universele cabine?
manus
@Gerrit GBo

Ja heb ze ook op verschillende Fiats gezien. Ik vindt het zonde om weg te gooien alles is nog compleet ramen rubbers en deuren, alleen het polyester van het dak is gescheurd
Gerrit GBo
@manus Helemaal mee eens, dat spul verdiend het om bewaard te worden!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!