Foto van een Volvo BM 350, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door Gerrit GBo op 22-08-2013 om 16:53:01, met 7 reacties.

Volvo BM 350

Gerrit GBo
Foto van een Volvo BM 350, bezig met gras harken.

Reacties

manus
@Gerrit GBo

Morgen met de Major persen
Gerrit GBo
@manus Dit gaat helaas in grote balen...... Zaterdag nog een beetje stro-persen, dan komt de Major er inderdaad ff voor te staan, kan hij ff werken 😉
manus
@Gerrit GBo

Ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik de aftakas er af heb gezaagd, ivm trekhaak voor de TT zo kort mogelijk op de achterbrug wilde hebben , Toen was je nog jong en dacht je daar niet aan 1997!!!
Gerrit GBo
@manus Inderdaad, dat soort dingen gebeuren 😉 Aan de andere kant, je hebt er nu toch ook veel TT plezier mee beleefd 😄
manus
@Gerrit GBo

Ja dat wel heb nog een achterbrug liggen dus steek ik misschien nog wel eens over
Gerrit GBo
@manus Ik vindt persoonlijk dit het allermooiste, gewoon lekker aan het werken met oude machines waar jezelf aan sleutelt om het aan de gang te krijgen en te houden, helemaal top!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!