Foto van een International 1056 XL, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door mickheijboer op 22-08-2013 om 22:05:23, met 11 reacties.

International 1056 XL

mickheijboer
Foto van een International 1056 XL, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

fendt818vario
Mooie trekker! Ik zag de foto's ook op facebook. Heb je die 1455 ook nog?
mickheijboer
@fendt818vario Het overgangsmodel heb ik nog en heb er een CASEinternational 1056xl bij gekocht di ga ik nu weer opknappen.
Sanderford
@mickheijboer alle rooie die in jouw bezit komen zijn prachtig 1 voor 1 droomtrekkers! Is dat ik htm geld niet kan missen anders had er een 14 van jouw hier gestaan...
955 xl
Mooi spul zo ziet er echt netjes uit. Had je nu nog een 1056 die je aan het opknappen ben?
mickheijboer
@955 xlJa klop heb eind vorig jaar een CASE 1056xl turbo er bij gekocht maar heb er nog geen tijd voor gehad hoop dat wel te gaan krijgen maar heb wel hoop onderdelen er voor liggen zoals bekleding kunststof spatborden verlichting stickers enz
mickheijboer
@Sanderford Dankje vind meestal leuk een trekker echt eigen te maken . Heb nog een 1455 staan hoor
Sanderford
@mickheijboer ja dat is waar mijn 844-s ligt ook compleet uit elkaar heb m net anderhalf jaar voor het geld van het kopen en opknappen had ik een hele mooie 844-s kunnen kopen maar dit is mooier er zit een soort emotie van jezelf in. Was stik trots toen ik mezelf zag spiegelen in de motorkap Haha. Heb je nog 1 14 te koop staan? Dacht dat ze alletwee al weg waren. Die andere overgangsmodel heb je groot gelijk dat je m houdt.
mickheijboer
@Sanderford Ja klop het kost geld en tijd maar dan kan je de trekker ook van binnen en buiten. Ja klop er zijn er al 2 weg overgangs model heb ik gehouden maar doe er weinig mee is eigenlijk zonden maar ja.
Sanderford
@mickheijboer sonde dat je er weinig mee doet inderdaad maar nog meer sonde om die laatste schoonheid van de dam te doen. Ik vind het al knap dat je de beide andere 14s hebt weg kunnen doen. Bij jullie in het bedrijf is er ook geen werk voor? Voor de dieplader ofzo?
claasfan
Mooie trekker!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1056 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!