De Krone Big X V12 van Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek had tijdens het gras hakselen afgelopen woensdag 21 augustus iets te veel honger en moet even een stapje terug doen om vervolgens weer verder te

John Deere Meerdere

JD6930
De Krone Big X V12 van Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek had tijdens het gras hakselen afgelopen woensdag 21 augustus iets te veel honger en moet even een stapje terug doen om vervolgens weer verder te gaan met onder de pijp een John Deere 8200 met zelfbouw 3 assige haakarm met bobeco bak. Om de hoek, wachtend op zijn beurt de John Dere 8100 met zelfbouw 2 asser met bobeco bak.

Tijdens het hakselen stond was de John Deere 7710 met Kuhn GR 15021 hark een stukje verder op het perceel nog aan het harken. op de kuil, elders op het perceel stond de Volvo L90E. Dit was de 3e snede op dit perceel, op meerdere andere percelen was het de 4e.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!