Foto van een Lanz Bulldog Meerdere, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door koenjohndeere op 13-09-2013 om 15:38:36, met 19 reacties.

Lanz Bulldog Meerdere

koenjohndeere
Foto van een Lanz Bulldog Meerdere, bezig met poseren.

Reacties

Allgaier R22
@koenjohndeere Waar was dit?
koenjohndeere
@Allgaier R22 bij men maatje thuus haha
JD3010
@koenjohndeere Dan heeft je maatje wel mooie trekkers.
brauheist
Druk leventje
koenjohndeere
@JD3010 ja hebben een stuk of zeven van die mooie oude lanzen en ook zeldzame er tussen en hij heeft zelf laatst een farmer 3s gekocht
koenjohndeere
JD3010
@koenjohndeere Dit zijn echt hele oude, laat hem er maar heel zuinig op zijn.
+1
koenjohndeere
@JD3010 ja klopt hebben ook echt een fortuin in de schuur staan zgt zen pa altijd maar hij heeft ze nog in de goede tijd gekocht dat ze niet zo duur waren als nu want hij zei als ik nu nog moest beginnen nau dan weet ik het ook nie of ik het nog net zo mooi voor mekaar ammel heb als nu 😉
+1
brauheist
Je wil t
Deutz9
@brauheist oke oke...
Mario-fransen
Een oude foto maar wel de moeite waard, bedankt @brauheist dat ie weer in de lijst komt.
2 hele mooie vooroorlogse Bulldogs, waar van de kleine op één originele en bijzondere d7511 lijkt met originele geveerde vooras en ezel oortjes.
+1
brauheist
@Mario-fransen daar kan @Deutz9 je meer over vertellen
+1
Deutz9
@Mario-fransen Klopt, is een 7511 combi uit 35-36. de foto is gemaakt bij ons ( ik ben de jongen die er naast staat, alleen heel wat jaartjes terug ) de andere is een 9511, die omgebouwd is geweest naar een 9531. hadden ze eigenlijk een 9511 combi moeten houden. beide zijn niet meer in ons bezit.
+2
brauheist
@Deutz9 je bedoeld, ik ben die jongen met die dikke nek die er langs staat
+1
Mario-fransen
@Deutz9 ok er hebben niet veel 7511 in Nederland gestaan, nu weet ik
Dat er weer 3 uit Duitsland staan in Nederland.
Zijn hele mooie trekkers, zie ze echter wel liever met onder uitlaat.
De 9531 is mooi maar zie ook liever origineel in de 9511 versie weer. De originele ezeloren zullen wel verloren zijn gegaan?
Ben wel benieuwd waar beide trekkers gebleven zijn.
+1
Deutz9
@Mario-fransen ja de originele spatborden waren er af voor wij de trekker gekocht hadden. Wel hebben wij de trekker gezien toen het nog een 9511 was.

Beide trekkers staan in Nederland.
Mario-fransen
@Deutz9 jammer dat de spatborden al weg waren, die zijn ook aardig wat waard.
Ik ben wel benieuwd waar de trekkers beland zijn, hier in de buurt staan namelijk bij 2 eigenaren trekkers die veel op deze mooie trekkers lijken.
Hebben jullie nog Bulldogs in de familie?
+1
Deutz9
@Mario-fransen Wij hebben altijd rond de 8-12 bulldogs gehad in de schuur, wel regelmatig wat wisseling. kopen/verkopen. Maar zijn daar mee gestopt want onze interesse is verlegd, en door tijds gebrek deden wij er te weinig mee. Alles is inmiddels verkocht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Lanz Bulldog ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!