Foto van een Case IH Magnum 315, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Fendtvent94 op 17-09-2013 om 00:01:35, met 10 reacties.

Case IH Magnum 315

Fendtvent94
Foto van een Case IH Magnum 315, bezig met poseren.

Reacties

Fendt en MF
Wooh 4 assen waar is dat
Fendtvent94
@Fendt en MF

Nog nooit gezien? Is 20 kilometer ten westen van Red Deer, Alberta, Canada
casejxu
@Fendtvent94 wat voor merk tank is dit?
Fendtvent94
@casejxu

Jamesway. Dit is de grootse tank die ze maken. Ongeveer 36m3
casejxu
@Fendtvent94 zijn deze net zo goed als een houle ?? die krengen liggen zo vaak op hun kant namelijk...
Fendtvent94
@casejxu

Ik zou het niet weten. Ik heb nog nooit met een Houle gewerkt. De reden dat ze op de kant gaan is vaak dat het vullen te snel gaat, waardoor de lucht niet vlug genoeg uit de tank kan en vanuit de cabine het lijkt als of hij vol is. Wanneer je dan door een scherpe bocht gaat of plotseling moet uitwijken gaat alle mest naar de zelfde kant hangen, waardoor hij gemakkelijk op de kant kan gaan.
Wij doen het laatste beetje vaak vullen met wat minder toeren op de pomp. Zo krijg je de tank goed vol en kun je het tenminste een beetje bij-kijken. Scheelt toch snel 300 tot 500 m3 op 100 vrachten.
Baltus_steyr
@Fendtvent94 waar ergens zit je,? Ik heb net 4 maand gewerkt in ROcky Mountain house, en heb ik vakantie en zit ik in Vancouver Island!!
Fendtvent94
@Baltus_steyr

Ik zit ongeveer 8 km ten oosten van Sylvan Lake. Links van de hwy 11A. Ik werk daar op een dairy farm. Misschien ken je Sylvan star cheese? Het bedrijf waar ik werk levert de melk voor deze kaas.

Oke. Daar ben ik een week geleden nog geweest. Wat voor werk heb je daar gedaan? Hoe bevalt het daar op Vancouver Island?
Baltus_steyr
@Fendtvent94 Ik heb bij een melkveebedrijf gewerkt. met zown 110 melkkoeien en doen al het machine werk zelf. Op vancouver island is het niet zo koud als daar!!haha. Als je wat wilt zien van Vancouver Island moet je wel wat rondreizen. maar we zijn hier nog maar pas.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 315 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!