Foto van een John Deere 6125M, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Fendtvent94 op 17-09-2013 om 00:04:40, met 20 reacties.

John Deere 6125M

Fendtvent94
Foto van een John Deere 6125M, bezig met poseren.

Reacties

Niekpetje
Wat is het verschil eigenlijk tussen de M en de R serie?
Valtrapowerr
@Niekpetje R is meer luxe en extra opties etc. M is meer een 'boeren' trekker 😉
jd premium
@Fendtvent94 Mooie trekker! Kan hij het wat doen voor deze Taarup? Of moet hij er nog flink voor werken?
johndeerefavo
@Fendtvent94 mooie combinatie 😄 Mooie bandjes onder de taarup 😉
Ritchie
@Niekpetje

De cabine 😉
gerjan600
@Ritchie Is gwn de cabine van de 20 serie of niet? R heeft dus bij dit type de nieuwe cabine?
mdoornekamp
@gerjan600 ja R heeft bij dit type de nieuwe cabine. Met veel zicht maar wel een deur die moeilijk dicht gaat. Ik vind de nieuwe cabine ook wat aan de grote kant voor de 4 cil. De R types hebben wel power boost met aftakas en transport werk. Dat hebben de M's niet
gerjan600
@mdoornekamp okeej, op het werk hebben ze nu een 6210R maar daar heb ik nog niet mee gewerkt. Maar is bij een M powerboost ook geen optie?
mdoornekamp
@gerjan600 Nee M serie heeft geen powerboost. Das op zich wel jammer want misschien is een R140 dan wel sterker dan een M150. De 6210R gaat met boost tot 248 pk. Heeft een collega van mij ook. Is bere sterk
gerjan600
@mdoornekamp De 7530 is taaier als de 6210R, volgens mij zijn de collega's en de baas nog niet tevreden. Aardig veel dieselverbruik enzo.
mdoornekamp
@gerjan600 Heb je er ook echt werk mee gedaan dan of alleen dumperen. Wij hebben hem voor de mestpomp en tripple maaier. 6210R kan dit goed aan. 7530 voor de mestpomp is een drama. 1 dag ervoor gehad en toen direct 7810 er maar weer voor 0f 6R
Niekpetje
Oke ik vind het beide schitterende trekkers zeker de R van 210 of 230 pk
Fendtvent94
@jd premium

Gaat uitstekend! En ja, tuurlijk kun je hem er plat voor krijgen. Ligt er een beetje aan hoe zuinig je op de Taaurup bent. Wel kun je goed merken dat het een 4 cilinder motor is. Op het werk hebben een exact de zelfde wagen met een John Deer 6510 er voor en die doet niets onder qua capaciteit vergeleken met deze combinatie terwijl de 6125m toch over 20 pk meer beschikt.
Fendtvent94
@johndeerefavo

Bedank! Deze banden zitten er standaard onder. Bij een droge ondergrond is er niets aan de hand. Wanneer het wat natter wordt vind ik dat deze banden snel stoppen met rollen.
Fendtvent94
@Valtrapowerr

Waarom zouden "boeren" niet een R met luxe en extra opties kunnen/mogen rijden ? Moet een Veehouder, akkerbouwer of kweker per definitie of een uitgekleed maandagochtendmodel rijden?
Valtrapowerr
@Fendtvent94 nee zo bedoel ik het niet, staat immers niet voor niets tussen aanhalingstekens. meestal gaan veeboeren voor een makkelijk te bedienen trekker. de M is wat eenvoudiger en ik denk dat daarom boeren eerder voor een M gaan. 😉
TomJD
Power machine mike. Zit je nog in Canada?
Fendtvent94
@TomJD

Hah ach, geef mij die 6510 maar. Die brult zo mooi en kun je tenminste af laten zakken tot 1000 rpm zonder dat hij afslaat.
Ja Tom, zit er nog. Gaat best hier.
TomJD
@Fendtvent94 jaa idd die 6510 is ook mooi idd. Okee mooi man, waar zit je ergens dan?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6125M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!