Claas Jaguar 900 Field Shuttle, bezig met gras hakselen.Loonwerken De Bruyne uit Assenede (B)Filmpje? -> http://www.tractorfan.nl/movie/33876/

Claas Jaguar Field Shuttle

Mick Jaguar
Claas Jaguar 900 Field Shuttle, bezig met gras hakselen.
Loonwerken De Bruyne uit Assenede (B)

Filmpje? -> tractorfan.nl/movie/33876/

Reacties

timme936
Hey Mick, weet jij of De Bruyne een hakselaar heeft ingeleverd. Zag nl op de foto's vd werktuigendagen dat ze een nieuwe krone 850 hebben. En wederom mooie foto's, als je in de Maïs eens richting Vlaams-Brabant zou komen laat maar iets weten. Wij beginnen maandag aan het Maïs seizoen 😉
Mick Jaguar
@timme936 Die Krone hebben ze al van vorig jaar en hun 2 Fieldshuttles rijden bij mijn weten ook nog altijd, niks nieuws dus.

Merci voor de invitatie, zal nog zien, eerst hier in de buurt eens mijn toer doen, ben ik al een tijdje zoet mee. Hier is al hier en daar een stukje af, maar heb nog niets gefilmd, zit met een verkoudheid, hou het daarom beetje rustig om niet volledig ziek te worden. Volgende week ga ik wel eens rondkijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar Field Shuttle ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!