Foto van een Doosan DL200, bezig met maïs inkuilen.. Foto is geplaatst door radium45 op 09-10-2013 om 17:09:58, met 6 reacties.

Doosan DL 200

radium45
Foto van een Doosan DL200, bezig met maïs inkuilen.

Reacties

Tom VB
Wil dat een beetje op de kuil ? Hier loopt ook een DL200 maar die mensen klagen nogal over het vermogen op de banden icm snelheid. Een DL250 is volgens hen beter ?
jmos
@Tom VB
te weinig vermogen op de wielen toch?
Tom VB
@jmos
Ik weet het niet, wellicht is het bij de een anders als bij de ander. Je ziet ze wel steeds meer die Doosan's, dus rommel zal het niet zijn.
jmos
@Tom VB
idd, tis geen rommel nee 😄
velsje
Het beri is er wel tevrede mee, en de chauffeur ook wel.. kwa snelheid op de weg had wel paar km/h sneller gemogen, loopt maar rond de 35. kwa vermogen verder niks over te klagen, schuift met gemak een vlinke bult mais naar boven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doosan DL 200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!