Jaja, daar istie! De John Deere 2014 kalender!Dit keer prachtige foto's er in van o.a. de nieuwe trekkerseries, maar bijv. ook van meerdere combines op 1 veld.

John Deere Folder

JD6930
Jaja, daar istie! De John Deere 2014 kalender!

Dit keer prachtige foto's er in van o.a. de nieuwe trekkerseries, maar bijv. ook van meerdere combines op 1 veld.

Reacties

Boerenjongen16
Heb jij hem nu al ja? Binnenkort maar is langs de JD dealer gaan, haha 😄
JD6930
Quote @Boerenjongen16:
Heb jij hem nu al ja? Binnenkort maar is langs de JD dealer gaan, haha

Ik vond het ook heel vroeg, maar zag een doos staan, met kalenders, net na dat ik in een vooruitzicht 2014 JD merchandiseboek eeuwkalenders zag staan, ik was wel benieuwd, dus even 1 omgedraaid, en zag toen dat het de gratis JD 2014 kalenders waren. Een van de medewerkers vroeg toen meteen of ik er een wou, en zo doende heb ik er een, ofja 2, ook een voor ons pa.

Ze zijn er echt pas net, volgensmij was de doos net die dag binnen gekomen. De medewerkers hadden er zelf nog geen, dus lang kunnen ze er niet al liggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!