Foto van een Roadless Ploughmaster 95. 214 stuks gebouwd, eerste generatie plougmaster 95. de gewichtendrager moet er nog voor geschroefd worden. de opvolger op 6Y basis had een frontgewicht ipv schui

Roadless Ploughmaster 95

RPCounty
Foto van een Roadless Ploughmaster 95. 214 stuks gebouwd, eerste generatie plougmaster 95. de gewichtendrager moet er nog voor geschroefd worden. de opvolger op 6Y basis had een frontgewicht ipv schuifgewichten welke uit de drager geschoven konden worden.

Reacties

rene roadless
Knappe tante, ziet er geweldig uit
RPCounty
@rene roadless het begint er op te lijken. Jij doet ongeveer hetzelfde, alleen op dit moment bouw ik op en jij sloopt hahaha
ford5000
Juweeltje in wording!(is het eigenlijk al)
RPCounty
@ford5000 ja ben er eigenlijk wel erg blij mee. het ding rijdt gewoon heel apart. stuurt mooi kort en je zit er echt op met het idee dat hij echt wel werk aan kan. Hij heeft zijn werk wel gedaan in de 47 jaar, dus een opfrisbeurt was geen overbodige luxe.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Roadless Ploughmaster 95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!